ice

Ice bedrift tilbyr nå ubegrenset data

Del

Ubegrenset data vil gi mange bedrifter økt forutsigbarhet til en fast lav månedspris.

Abonnementet har en hastighet på opptil 25 mbit/s på de første 100 GB. Deretter blir hastigheten redusert til 3 mbit/s. 44 GB - kan benyttes i EU/EØS.

- Våre bedriftskunder er opptatt av forutsigbarhet. De ønsker god dekning, høy oppetid og ingen uforutsette kostnader. Vi har hele tiden økt datakvotene og presset prisene, og legger nå til iceMax. Et abonnement gir forutsigbarhet for bedriften, og oppleves av mange som et populært ansattgode, sier Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.

Heggenhaugen forteller at med iceMax kan bedriftene bruke så mye data de vil til en fast lav månedspris, i et av verdens beste mobilnett.

- Ice er rangert som et av verdens beste nettverk knyttet til mobilopplevelse i Tutela's Global State of Mobile Experience Report. Høy kvalitet gir krystallklar tale og bildekvalitet i videomøter, og med iceMax er det ingen bekymringer for å gå tom for data midt i møtet, sier Heggenhaugen.

Les mer om det nye abonnementet på Ice.no

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift. Her avbildet i Ice sine kontorer i Nydalen. Foto: Sebastian Storvik.
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift. Her avbildet i Ice sine kontorer i Nydalen. Foto: Sebastian Storvik.
Last ned bilde

Lenker

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.