Norges Bowlingforbund (NBF)Norges Bowlingforbund (NBF)Norges Bowlingforbund (NBF)Norges Bowlingforbund (NBF)

IBF utnevner QubicaAMF til den eksklusive globale bowlingutstyrspartneren for Bowling frem til 2030!

Del

Internasjonale BowlingForbundet (IBF), som har det globale ansvaret for sporten Bowling, og QubicaAMF, som er verdens største og mest innovative bowlingprodusent, har inngått en langsiktig avtale som gir QubicaAMF status som Offisiell Partner frem til 2030. IBF og QubicaAMF inngikk først et memorandum om forståelse for å danne et nytt partnerskap i mars 2020. Dette strategiske engasjementet for IBF sikrer omfattende QubicaAMF-tilstedeværelse i en av verdens største "participant sports".

Internasjonale BowlingForbundet og QubicaAMF samarbeider for bowlingsportens fremtid.
Internasjonale BowlingForbundet og QubicaAMF samarbeider for bowlingsportens fremtid.

Det strategiske partnerskapet mellom IBF og QubicaAMF strekker seg lengre enn bare til sponsorskap og lisensavtale. 
Samarbeidet omfatter en rekke tiltak for å fremme bowling som sport, for å øke populariteten og verdensomspennende rekkevidden og gjøre bowlingen mer vellykket, mer bærekrafig og mer inkluderende som internasjonal sport. 

QubicaAMF vil være IBFs globale leverandør av bowlingutstyr og partner for alle IBF Elite-arrangementer og multisportspill, inkludert å tilby innovative løsninger på The World Games, Birmingham, USA 2022, og PanAm Games, Santiago, Chile, 2023. Avhengigheten av at bowlingsentre skal være i nærheten av fremtidige multisport-verter fjernes gjennom at QubicaAMF ser seg i stand til å tilpasse seg elitens midlertidige infrastrukturkrav og temporære installasjoner.

Dette partnerskapet vil muliggjøre en økning i evnen til å tilpasse seg ulike interessentprioriteringer, spesielt med bærekraft og klimaendringer som største betydning. IBF ønsker å bruke EDGE String-teknologi til elitearrangementer, multi-sport arrangementer og der bowling er til stede midlertidig (for eksempel World Games, PanAm Games og så videre). 

Den nye QubicaAMF EDGE String-teknologien gjør at bowling kan bli mer bærekraftig for miljøet og for bowlinginnehavere i fremtiden. EDGE String-teknologi vil bli brukt i fremvoksende markeder der bowlingsentre ikke er vanlig da IBF ser ut til å øke antall nasjonale bowlingfederasjoner og akademiprogrammer globalt.

"Uten støtte fra langsiktige partnere som QubicaAMF, ville det ganske enkelt ikke være mulig for IBF å fortsette vårt arbeid med å utvikle bowling over hele verden," sier IBFs CEO Andrew Oram. “QubicaAMF er nå mer enn noensinne en integrert del av bowlingreisen, bokstavelig talt omtalt som hjertet i aktiviteten ved hver World Cup de siste 55 årene og fortsetter nå til 2030. Vi er glade for at dette langsiktige strategiske partnerskapet vil fortsette, og vi ser frem til å skrive nye kapitler i bowlinghistorien sammen. ”

"Vi er beæret og ydmyke over muligheten for å være den eksklusive globale bowlingutstyrspartneren for IBF," sa Emanuele Govoni, administrerende direktør i QubicaAMF. “I løpet av de siste 18 månedene har vi jobbet tett med IBF, og det har vært fantastisk å se visjonen om å vokse og fremme sporten bowling begynne å komme til liv. Vi er spente overfor hva det neste tiåret bringer, og for å kunne tilby våre nye teknologier til IBF, for å støtte deres strategiske tiltak og for å fortsette å ta bowlingsporten til neste nivå globalt. ”

Oram legger til: “Evnen til å utnytte EDGE String, den ledende stringteknologien tilgjengelig for sportbowling, var en viktig drivkraft for vår beslutning om å inngå samarbeid med QubicaAMF. I løpet av det neste tiåret vil IBF forlite seg på de nye innovasjonene og EDGE String-teknologien for våre arrangementer og for å gjøre bowling mer bærekraftig for miljøet og for bowlinginnehavere over hele verden.”

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Internasjonale BowlingForbundet og QubicaAMF samarbeider for bowlingsportens fremtid.
Internasjonale BowlingForbundet og QubicaAMF samarbeider for bowlingsportens fremtid.
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Bowlingforbund (NBF)

Norges Bowlingforbund (NBF)
Sognsveien 73, Idrettens Hus
0854 Oslo

+ 47 21 02 97 30http://www.bowling.no

Norges Bowlingforbund (NBF) ble stiftet i 1962. Forbundet organiserer alt turneringsaktivitet og ligaspill for bowlingspillere i Norge, og er sertifisert som "Rent Særforbund". Bowling er en av de største "ikke-olympiske" idrettene i verden, og det arrangeres internasjonale mesterskap hvert eneste år. I Norge er det cirka 2.000 utøvere fra cirka 90 klubber som har spillerlisens. Macron-ligaen er landsdekkende seriespill for Norges beste utøvere av begge kjønn. I tillegg arrangeres det seriespill ned til lokalbasert 3. divisjon og flere hundre enkeltturneringer. Det gjennomføres 7 ulike Norgesmesterskap, også for Døve/Hørselshemmede og Veteraner, foruten junior og senior-NM. Bowling er en idrett som passer de aller fleste, uavhengig av fysiske forutsetninger, foruten at idretten er svært inkluderende og sosial.

Følg pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bowlingforbund (NBF) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

13-årige Madelen, fra Molde, er i ledelse på global leaderboard i bowling!6.7.2021 13:50:52 CEST | Pressemelding

Madelen, som spiller for Molde Bowlingklubb, har allerede som 13 åring stått for en fantastisk prestasjon i bowling. Gjennom å oppvise en fantastisk repeterbarhet klarte hun under søndagen å spille 178 kast på rad innenfor en margin på 2 km/h av hennes første kast. Med denne prestasjonen klarte hun å komme seg hele veien til topp, og det med god margin, på den globale listen for Kegel Specto øvelsen Speed Ladder!

Ny mesterskapsportefølje for SportBowling!27.4.2021 12:36:23 CEST | Pressemelding

I mars skapte det Internasjonale BowlingForbundets CEO, Andrew Oram, stor oppstandelse når han sendte ut informasjon til alle internasjonale bowlingforbund om endringer som gjennomføres i mesterskapsprogrammet fremover. De omfattende endringene kom overraskende og uten forvarsel for bowlingmiljøet. Endringene som blir gjennomført gjelder allerede fra høsten 2021. Det er fortsatt stor usikkerhet i henhold til hvilke konsekvenser dette medfører for de norske landslagsutøverne.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom