MENY

I omdømmetoppen: Mest stolt av MENY

Del

MENY ender på 5. plass i en rangering over norske merkevarer nordmenn vil være mest stolte over å jobbe for. Det er oppsiktsvekkende, også i europeisk sammenheng, ettersom dagligvarebransjen generelt ikke oppfattes som høystatus.

Alle MENY-butikkene har bemannet fiskedisk.
Alle MENY-butikkene har bemannet fiskedisk.

YouGov BrandIndex har gjennom ett år daglig spurt 100 nordmenn hvilke merkevarer de vil være stolte over å jobbe for og hvilke de vil være flaue over å jobbe for, og basert på denne målingen får 280 merkevarer en netto omdømmescore.  MENY ender på en femteplass, kun slått av SAS, Samsung, Mercedes-Benz og Volvo.

- MENY har all grunn til å være stolte over dette resultatet. Det betyr at MENY assosieres med svært gode verdier. I de andre nordiske land ender ingen dagligvareaktør-aktører på topp-ti-lista, sier Tove Keldsen, Nordic Marketing Manager i YouGov.

Ifølge Keldsen er det i kun i Norge og i Storbritannia, blant europeiske land, at en dagligvareaktør er inne på topp-ti-lista. I Storbritannia ligger Waitrose på 6. plass over selskaper britene vil være mest stolte over å jobbe for.


Matglede og bærekraft
MENY tar resultatet som en bekreftelse på at nordmenn setter pris på supermarkedkjedens evne til å gå motstrøms og være tro mot sine verdier i et tøft marked som i økende grad preges av lavprisaktører.
- Denne målingen viser at nordmenn liker MENY og at de setter pris på vårt store utvalg, vår fokus på gode råvarer, matglede og matinspirasjon, våre 10 000 fantastiske matarbeidere og ikke minst våre verdier innenfor bærekraft og miljø. Våre kjøpmenn har mye av æren for YouGov-resultatet. De lever ut merkevaren hver eneste dag, sier MENY-sjef Vegard Kjuus.

MENY hadde en vekst på 5,6 prosent i første kvartal 2019, noe som var den høyeste veksten i hele dagligvarebransjen.

Om BrandIndex

BrandIndex er en daglig måling av nordmenns oppfatning av ca 280 merkevarer. Hver dag intervjues det 100 nasjonalt representative respondenter for å få vite hva de mener om ulike merkevarer. Man kommer frem til omdømme-scoren ved å spørre respondentene, hvilke merkevarer de ville være stolte av å jobbe for og hvilke de ville være flau av å jobbe for. Nettoscore regnes ut fra positivt omdømme minus negativt omdømme i perioden 1. april 2018 til 31. mars 2019.

Les mer om resultatene: https://yougov.no/news/2019/04/24/flest-ville-vaere-stolte-av-jobbe-sas/

 

 

For mer informasjon om YouGov, kontakt:
Tove Keldsen, Nordic Marketing manager i YouGov, tlf. +45 31426154, tove.keldsen@yougov.com

Kontakter

Bilder

Alle MENY-butikkene har bemannet fiskedisk.
Alle MENY-butikkene har bemannet fiskedisk.
Last ned bilde

Om MENY

MENY
MENY
Karenslyst alle 12-14
0213 Oslo

21 61 20 00http://www.meny.no

MENY er Norges største supermarkedkjede med 186 butikker og en omsetning på 18,2 MRD i 2018. Hos MENY får kundene alt påhandlelisten, inkludert ferskvare. Vi skaper matglede og gir våre kunder den beste handleopplevelsen ved å ha stort utvalg, god kvalitet, matfaglige medarbeidere, høy personlig service – samt muligheter for gode kjøp gjennom hundrevis av billige varer. MENY - som også tilbyr det samme utvalget til de samme prisene levert hjem på døra (meny.no) - er en del av NorgesGruppen.

Følg saker fra MENY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra MENY

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom