Sony Music Norway

Hvordan kan Skinny Days glemme henne?

Del

Vi serverer dere herved Skinny Days sin nyeste singel «How Can I Forget Her» sammen med topliner-helten Lovespeake og tyske TwoWorldsApart. Ute på alle plattformer fredag 15. januar.

How Can I Forget Her artwork
How Can I Forget Her artwork

På spørsmål om hvordan de visste at dette faktisk kom til å bli en låt svarer Skinny Days at det hele begynte med en god runde dunking med hodet i veggen. «Etter omtrent en halv time kom det en melodi som lyn fra klar himmel ut av Dags trut som knakk refrengkoden og sendte elver av endorfiner gjennom hjernen til HalvorDet ble ropt euraka!»

Det er ikke lenge siden produsentduoen slapp «Voices In My Head» som nærmer seg 6 millioner streams på Spotify. Den låten er også grunnen til at TwoWorldsApart tok kontakt med dem på instagram og sendte over en instrumental som ble starten på det hele. Samarbeidet fortsatte deretter med koronavennlige sessions over zoom mellom Oslo, Drøbak og Berlin.

Lovespeake - aka Alex Pavelich - slapp nylig låten «Save My Life» med David Guetta og er hett navn på spillelister verden rundt. Han er en av landets fremste toplinere med hele 3,5 millioner månedlige lyttere på Spotify.

«Dag og Halvor er noen av mine beste venner og favorittfolk å jobbe med. Når vi skriver sammen har vi det alltid gøy og utfyller hverandre på forskjellige måter. Vi tenker veldig likt når vi skriver tekst, og finner overskudd til å være lekne med konsept.” – Lovespeake

I tråd med tidligere slipp er kunstverket på artwork malt av kunstneren Thea Klingvall. Hun har noe nihilistisk, men samtidig fargesprakende og lekent over seg – et paradoks som virkelig tiltaler Skinny Days.

«How Can I Forget Her» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 15. januar.

Skinny Days består av Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad. De har skrevet for en rekke artister, som Julie Bergan, Emma Steinbakken, Alan Walker, Ruben, Seeb og CLMD. I 2014 tok de navnet Skinny Days og året etter slapp dedebutsingelen «Alright Right Now». Skinny Days har snart 700 millioner streams fordelt på alle låter de har gitt ut selv, skrevet og produsert.

Kan forresten hilse at Halvor endelig har tatt lappen og at det finnes en heldig jente fra ungdomskolen til Dag som han fortsatt ikke har klart å glemme!

 

SPOTIFY

INSTAGRAM

FACEBOOK

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

How Can I Forget Her artwork
How Can I Forget Her artwork
Last ned bilde
Skinny Days og Lovespeake (c) Guro Sommer
Skinny Days og Lovespeake (c) Guro Sommer
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom