Payr

Hudya og Payr går sammen: blir ny fintech-gigant

Del

Hudya Group og Payr går sammen om å bygge en ny nordisk fintech-gigant. - Med denne avtalen posisjonerer vi oss for internasjonal vekst, sier CEO i Hudya Group, Børge Leknes og CEO i Payr, Espen Einn.

Espen Einn, CEO & medgründer Payr. Bilde: Noor Dawod Photography
Espen Einn, CEO & medgründer Payr. Bilde: Noor Dawod Photography

Sammenslåingen mellom den norske fintechsuksessen Payr, som med 40.000 registrerte brukere har blitt et av de største uavhengige fintech-selskapene i Norge, og Hudya, som har utviklet en digital plattform for hverdagstjenester og på kort tid har kjøpt opp flere skandinaviske selskaper, er et viktig skritt i selskapenes sterke fintech-satsning. Sammen har de ambisjoner for internasjonal ekspansjon. 

Espen Einn, CEO og medgründer i Payr, mener de to selskapene utfyller hverandre.

- Payr blir en del av et større, ambisiøst selskap med godt utbygd distribusjonsnettverk. Hudya får tilgang til ledende teknologiske løsninger, og et fremoverlent team med solid erfaring. Jeg er overbevist om at vi kombinert kan tilby forbrukerne enda bedre løsninger enn vi kunne gjort hver for oss.

Børge Leknes sier Hudya Group følger en systematisk vekststrategi i arbeidet med å forenkle kundenes hverdag, og at de er godt i gang med å samle forbrukerrettede tjenester og produkter på sin plattform. Sammenslåingen med Payr er et viktig ledd i denne strategien.

–  Payr har fått stor oppmerksomhet i bransjen for det de har oppnådd med Payr-appen, og vi har lenge hatt dem i søkelyset. Med denne sammenslåingen er fundamentet vårt på plass og vi blir en stor fintech-aktør. Vi har substans med omsetning og inntekter i konsernet, samtidig som vi med Payr på laget tilegner oss verdifull teknologi, kompetanse og ressurser til videre utvikling av plattformen vår både i Norden og internasjonalt.

Einn påpeker at selskapenes felles visjon har vært essensielt for at avtalen nå kommer på plass.

- Vi har en lang historie med Hudya, og etter hvert som vi har lært dem å kjenne ser vi at vi deler visjonen om å gjøre folks økonomiske liv enklere. For oss i Payr har det vært viktig å finne en aktør som deler denne visjonen. Sammen er vi godt posisjonert for å lykkes internasjonalt, og Payr kan fullt fokusere på det vi er best på: å lage solide og innovative betalingstjenester for bedret personlig økonomi.Ingen av partene ønsker å opplyse om konkrete detaljer rundt transaksjonen.

Nøkkelord

Kontakter

Yvonne Edseth, marketing manager i Payr AS, mob: 984 04 994
Espen Einn, CEO i Payr AS, mob: 410 25 100
Børge Leknes, CEO i Hudya Group AS, mob: 934 80 312
Morten Kvam, kommunikasjonsdirektør i Hudya Group AS, mob: 930 28 970

Bilder

Espen Einn, CEO & medgründer Payr. Bilde: Noor Dawod Photography
Espen Einn, CEO & medgründer Payr. Bilde: Noor Dawod Photography
Last ned bilde
Børge Leknes, CEO & medgründer Hudya. Bilde: Pablo Verano
Børge Leknes, CEO & medgründer Hudya. Bilde: Pablo Verano
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Payr

Payr
Akersgata 11
0158 Oslo

+47 22 12 02 22https://payr.no

Om Payr

Payr er et norsk fintech-selskap som har utviklet en app for regningsbetaling og lager teknologiske løsninger for en enklere økonomisk hverdag. Selskapet fikk konsesjon fra Finanstilsynet i februar 2017, og lanserte i juni 2017 sin app for regningsbetaling. Appen er siden etablert som en avansert markedsplattform for forbrukertjenester. I 2018 ble Payr kåret til et av de 100 mest innovative fintech-selskapene i verden av KPMG og H2 Ventures, som eneste norske selskap. 

Per dags dato har selskapet 40 000 registrerte brukere i Norge som har gjennomført betalinger for over en milliard kroner.

Om Hudya

Hudya er et fremtidsrettet, norsk konsern med virksomhet i Sverige, Danmark og Norge, og rundt 450 ansatte. Hudya sparer kundene for tid og penger, og har bygget en unik, digital plattform hvor de har samlet tjenester både privatpersoner og bedrifter har behov for, på ett sted. I dag tilbyr selskapet mobil, strøm, forsikring og refinansiering til ærlige vilkår og priser. Hudya har internasjonale ambisjoner, og jobber mot å skape og distribuere tjenester til en lav kostnad uavhengig av land, med oppstart i Skandinavia.

Følg pressemeldinger fra Payr

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Payr på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Payr