UiO - Det teologiske fakultet

Holocaust i kunst og design – panelsamtale med bl.a. Siri Sveen Haaland

Del

Siri Sveen Haalands seneste kolleksjon har fått mye oppmerksomhet, og vi stiller spørsmålet om hva rommet er for kunstnerisk behandling av holocaust.

Haaland tar i sin seneste kolleksjon utgangspunkt i Moritz Rabinowitz liv og død i holocaust, og kolleksjonen vises denne uka på New York Fashion Week. Kolleksjonen har fått mye oppmerksomhet i media den siste uka.

Hva er rommet for kunstnerisk behandling av holocaust? Vi arrangerer en panelsamtale med designer Siri Sveen Haaland, direktør på HL-senteret Guri Hjeltnes, filmskaper Nina Grünfeld og rabbiner Lynn Feinberg. Panelet ledes av Vebjørn Horsfjord.

17. februar kl. 18.00-19.30, Auditorium U40, Domus Theologica, Blindernveien 9

Arrangør: Teologisk Studentutvalg og Det teologiske fakultet

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om UiO - Det teologiske fakultet

UiO - Det teologiske fakultet
UiO - Det teologiske fakultet
Blindernveien 9
0371 Oslo

228 50300http://www.tf.uio.no/

Det teologiske fakultet ved Universitetet i Oslo (TF) driver forskning og undervisning innenfor teologi, kristendom, interreligiøse studier og diakonivitenskap. Ambisjonen er å være ledende i Norden innenfor disse fagfeltene. Som det eneste teologiske fakultetet ved et norsk universitet står TF i en særstilling som aktør innen akademia, kirke- og samfunnsliv.

Følg pressemeldinger fra UiO - Det teologiske fakultet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Det teologiske fakultet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra UiO - Det teologiske fakultet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom