Sony Music Norway

Hkeem hyller lillesøsteren med «Min»

Del

Førstkommende fredag slipper Hver Gang Vi Møtes-aktuelle Hkeem årets første singel.

Samtidig som 21 år gamle Hkeem fra Stovner i Oslo briljerer på TV-skjermen med «Hver Gang Vi Møtes» hver lørdag denne vinteren – er han nå klar for å slippe sin første singel i 2021. «Min» er en låt om kjærligheten og takknemligheten han har for sin lillesøster, og om å sette pris på dem som står deg nær. 

««Min» handler om min lillesøster, som har klart å røre den softe siden min. Jeg har slitt med å vise følelser til mennesker jeg er glad i, men jeg klarer å vise det til henne. Så denne er en hyllest til min lil sis på 2 år❤️» - Hkeem

Låten er produsert av Kastel, og ble til en kveld for et års tid siden. Soundet er et resultat av gode vibrasjoner fra hip hop, pop og reggae - som Hkeem løfter med følsomme vokaler. Og som forhåpentligvis kan fortsette å leve langt inn i sommeren.

«Den kvelden i studio var viben på plass, og jeg bare følte at jeg måtte lage noe up tempo med Kastel» - Hkeem

Høsten 2019 slapp Hkeem sitt etterlengtede debutalbum «HKEEM», hvor han var mer trygg på seg selv og stemmen sin enn noen gang, både bokstavelig og metaforisk. I fjor slapp han «Para», en låt om hva han har oppnådd i karrieren og veien han har gått til nå, og «Fly» - en låt for sene sommerkvelder og ekte kjærlighet. 

Hkeem har de siste årene vunnet to Spellemannspriser, fått over 65 millioner streams og hatt store konserter landet rundt. Alt på de få årene etter hans kommersielle gjennombrudd med «Fy faen» som toppet listene i 2017. Forrige vinter var Hkeem ute på turné mellom studiodagene, hvor han blant annet spilte i Hamar og for et utsolgt Parkteatret i Oslo. 

«Min» er ute 26. februar.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

3 x Spellemann-nominerte Musti slipper "mimi"16.4.2021 12:00:00 CEST | Pressemelding

20 år gamle Musti fra Tøyen har på flere måter blitt selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene, og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn. I år, under ett år siden hennes artistdebut, er hun nominert til hele tre Spellemannpriser. I dag, dagen Spellemannprisen finner sted slipper hun passende nok låten «mimi», som står for «mama i made it».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom