Story House Egmont

Hjemmets kåring: Finalister fra "hele Norge"

Del

Av rundt 3000 navn sitter Hjemmet igjen med 16 finalister fra "hele Norge" i kåringen av "Norges hyggeligste kassadame eller kassamann 2021".

16 butikkansatte i dagligvarehandelen er kommet til finalen i ukebladet Hjemmets kåring "Norges hyggeligste kassadame eller kassamann". Hvert år engasjerer konkurransen tusenvis av mennesker i vårt langstrakte land. 

Det siste året har dagligvareansatte over hele landet stilt på jobb for at alle vi andre skal få det vi trenger i det daglige, de har stått i «førstelinjen», uten mulighet til å ha hjemmekontor. Samfunnskritisk arbeid sies nå om det å sitte i kassen i dagligvarehandelen.

Tradisjonelt har yrket vært lavstatus. «Hvis jeg mister jobben, kan jeg bare begynne å sitte i kassa på Rimi/Kiwi» osv er ting folk har sagt. De siste tre årene har ukebladet Hjemmet gjort en innsats for å løfte denne yrkesgruppen. Alle de flotte personene, som møter oss med et smil og serviceinnstilt holdning hver dag, fortjener å hylles.

Hva med et intervju med en finalist om jobben, det siste året og hva det betyr å bli sett? Finn den/de fra ditt område som er finalist. Kontaktinfo til butikksjef står skrevet i rødt i Word-filen, som ligger vedlagt. Der ligger det også litt informasjon om alle finalistene, slik at dere kan klippe ut og lime inn.

Finalistene vet ennå ikke at de er i finalen, så det blir en hyggelig overraskelse! Vi håper på stor respons når finalistene skal stemmes på denne og neste uke. Vinneren kåres i uke 20.

Kontaktperson i Hjemmet: Cathrine Barland Jensen, tlf. 982 21 034

STEM PÅ DIN FAVORITT Send SMS med kodeord KASSE + NUMMERET PÅ DIN FAVORITT (eks.: KASSE1) til 2205. Tjenesten koster kr 5 per SMS. Du kan stemme så mange ganger du ønsker, til og med søndag 16. mai.

Nøkkelord

Kontakter

Dokumenter

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom