Fana Sparebank

Himla live-streamer boliglånsrenten på nett og mobil

Del

Himla Banktjenester av Fana Sparebank tror at bankkunder er lei av å lure på om naboen har bedre rente, og om det snart er på tide å prute på boliglånet på nytt. Derfor har de tatt opp kampen om Norges beste boliglånsrente. De tilbyr nå lånet som er både konkurransedyktig og som ikke gjør forskjell på kundene. Alle får den samme, lave renten så lenge de har 25% egenkapital. Himla gjør jobben for kundene, men kunden trenger ikke å ta dem på ordet. De kan til enhver tid sjekke hvor Himla står på rentepallen.

Finansportalen er en tjeneste fra Forbrukerrådet, som hjelper forbrukeren til å ta gode valg i markedet for finansielle tjenester. På finansportalen.no kan du sammenligne alle bankenes priser og sjekke hvem som tilbyr den beste renten. 

– Vi er så sikre på at vi kan tilby en av Norges beste boliglånsrenter at vi har koblet Finansportalens rente direkte inn på vår egen hjemmeside, og i nett- og mobilbank. Kunder og andre besøkende vil til enhver tid kunne se om vi er best i landet, nest best, tredje best eller mot formodning utenfor pallen. Vi live-streamer renten, og tallene oppdateres hver time.  Så vidt vi vet er det ingen andre som gjør dette, sier Håkon Roald, utvikler og prosjektleder i Himla. 

Prisene du finner på himla.no er svært enkle å forholde seg til. Himla skal nemlig ha én boliglånsrente som gjelder for alle kunder. De ønsker å skape et bankkonsept som er svært enkelt å forstå –  en konto, et debetkort, ett kredittkort og ett boliglån.

– For at vi skal klare å holde renten nede, har vi ett absolutt krav til boliglånskundene våre: 25% egenkapital. Dersom du er innenfor våre rammer og lånet innvilges, får du vår beste – og eneste – rente, samme hvilken fagforening du er organisert i eller hvor sterkt familienavnet ditt er. Prut er ut, du skal slippe å lure på om naboen fikk mast seg til bedre rente og om du bør prøve å gjøre det samme, sier Kristoffer Giertsen, leder i Himla Banktjenester. 

Himla er en digital tjeneste der kunden fikser det meste selv. Dette betyr også at boliglånet er helt gebyrfritt, det eneste som tilkommer er tinglysningsgebyr. Himla vil gjøre tjenesten billigst mulig for sine selvbetjente, digitale kunder. 

– Vi må tenke smartere og snu på hver krone, for å sikre at vi kan tilby et svært konkurransedyktig konsept. Vi tar lav risiko, noe som gir kunder som passer innenfor våre rammer, svært gode betingelser, fortsetter Giertsen.

Himla.no er ingen splitter ny destinasjon på nett. Himla er en tjeneste levert av Fana Sparebank, og har siden oppstarten i 2017 hatt stor suksess med å kutte prisene på eiendomsmegling. Himla Eiendomsmegling tilbyr meglertjenester til en fast, lav pris på 35.000 kroner, i Bergen og Oslo. Når Himla nå utvides til å tilby banktjenester, går merkevaren fra å være regional til å ønske kunder fra hele landet velkommen.

 – Det blir like enkelt å være kunde enten du bor i Alta eller Bergen. Himla-teamet sitter klart, og akkurat nå er vi på 1. plass på rentepallen til Finansportalen, så det er bare å søke. Vi gleder oss til å ta imot mange himla fine kunder, smiler Giertsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fana Sparebank

Fana Sparebank
Fana Sparebank
Østre Nesttunv. 3
5221 Nesttun

915 03 411https://www.fanasparebank.no/

Fana Sparebank har hovedkontor på Nesttun i Bergen, og avdelingskontorer i Bergen sentrum og Os sentrum. Konsernet Fana Sparebank består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt, samt merkevarene Himla Eiendomsmegling og Himla Banktjenester. Totalt ca. 135 ansatte.

Fana Sparebank er aktiv i finansklyngen Finance Innovation, og bidrar til lokalmiljøet i Bergen med gavemidler til næringsliv, organisasjoner og ildsjeler. Banken har stort fokus på samfunnsansvar og bærekraftstiltak. Blant annet er banken klimanøytral, og arrangerer hvert år Nattevandring for FNs bærekraftsmål i Bergen. I 2020 ble Fana Sparebank kåret til Norges 5. beste arbeidsplass i klassen 50-199 ansatte av Great Place to Work Norge.

Følg pressemeldinger fra Fana Sparebank

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fana Sparebank på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fana Sparebank

Tidenes boliglånsvekst5.11.2020 14:12:56 CET | Pressemelding

Fana Sparebank økte utlånene til boligformål med 1.101 millioner kroner i 3. kvartal. Det er den høyeste veksten som er registrert i bankens historie på et kvartal. Mye kan tilskrives Himla Banktjenester, som bidrar med drøyt halvparten av volumet. Kvartalsveksten innen personmarkedet er på hele 5,8 prosent. Utlånsvolumet følges av et høyt antall nye kunder til banken. Det siste kvartalet er 624 nye kunder registrert. Fana Sparebank åpnet i september et nytt kontor i Os, og bekrefter med det at banken legger stor vekt på å satse på nærhet til kunder i alle kanaler. Koronasituasjonen påvirker fortsatt banken på flere områder. Daglig drift gjennomføres likevel tilnærmet som normalt, hvilket også gjenspeiles i kvartalsregnskapet.

Himla vekst i Fana Sparebank18.8.2020 13:25:27 CEST | Pressemelding

Introduksjonen av Himla Banktjenester i juni har vært et stor suksess. Etter to måneders drift er utlånene kommet opp i 450 millioner kroner. I tillegg opplever Fana Sparebank sterk utlånsvekst i personkundemarkedet. Boliglånsveksten i 2. kvartal var 4,6 prosent, og er den høyeste som er registrert i bankens historie. Korona-situasjonen påvirker de fremlagte tallene for 2. kvartal, og er fortsatt et forhold som vies stor oppmerksomhet både overfor kunder og ansatte.

Fana Sparebank er Norges 5. beste arbeidsplass3.6.2020 10:57:43 CEST | Pressemelding

Årlig publiserer Great Place to Work Institute - Norges Beste Arbeidsplasser. Virksomhetene som topper listen kjennetegnes ved at ledelsen fokuserer på medarbeidere og kultur som viktig strategi for å lykkes. De bygger gjensidig tillit, kommuniserer åpent, tar den enkeltes helse på alvor og demonstrerer at virksomheten bidrar positivt i samfunnet. I år ble Fana Sparebank kåret til 5. plass i kategorien 50-199 medarbeidere, bare ett år etter at banken var med på undersøkelsen for første gang.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom