GK Gruppen

Hildegunn Naas-Bibow er nytt styremedlem i GK

Del

Hildegunn Naas-Bibow (50) er valgt inn som nytt medlem av konsernstyret i GK Gruppen. Hun bringer med seg omfattende fagkompetanse knyttet til strategi, organisasjon, endring og kultur.

Hildegunn Naas-Bibow (foto: Aksel Jermstad / Bane NOR SF)
Hildegunn Naas-Bibow (foto: Aksel Jermstad / Bane NOR SF)

Naas-Bibow har jobbet med endringsprosesser i 20 år som konsulent i The Boston Consulting Group og som konsulent og partner i PwC. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har en MBA fra Harvard Business School. I dag arbeider hun som daglig leder i familieselskapet Furuseth Gård. Naas-Bibow er også styremedlem i Bane NOR og Unibuss og har tidligere vært nestleder i styret i PwC.

— Jeg er svært glad for å få Hildegunn inn som medlem av styret. Hun bringer med seg god kjennskap til kjerne- og støtteprosesser hos selskaper i vår næring og har betydelig innsikt og bred erfaring fra å ha bistått en rekke virksomheter med omstillingsprosesser for å skape økt verdi for eierne, samfunnet og medarbeiderne, sier styreleder i GK, John-Erik Karlsen.

— GK er et selskap med tydelige og solide familieverdier og ikke minst spennende muligheter og utfordringer. Jeg ser frem til å være med på å videreutvikle en av Skandinavias største tekniske entreprenører og bidra til selskapets misjon om å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner, sier Hildegunn Naas-Bibow.

Naas-Bibow erstatter Amund Skarholt som trer ut av GKs konsernstyre.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hildegunn Naas-Bibow (foto: Aksel Jermstad / Bane NOR SF)
Hildegunn Naas-Bibow (foto: Aksel Jermstad / Bane NOR SF)
Last ned bilde

Lenker

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00https://www.gk.no

GK Gruppen er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med mer enn 3000 ansatte og over 100 kontorer i Norge, Sverige og Danmark, leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dk

Følg pressemeldinger fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra GK Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom