NBBL - Norske Boligbyggelag

Hilde Karoline Midsem [40] er ny sjeføkonom i NBBL

Del

Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) har ansatt Hilde Karoline Midsem som ny sjeføkonom fra 31. oktober. Hun kommer fra NHO.

– Vi er veldig glade for å få Hilde til NBBL. Hun har en solid bakgrunn innen samfunnsøkonomisk analyse, og lang erfaring fra en interessepolitisk organisasjon som NHO. Midsem kommer til å bli en viktig bidragsyter i NBBLs arbeid med boligbygging, og et boligmarked for alle, sier Bård Folke Fredriksen, administrerende direktør i NBBL.

 Midsem er utdannet samfunnsøkonom fra NTNU og kommer fra stillingen som seniorøkonom i avdeling for samfunnsøkonomi i NHO. Videre har hun åtte års erfaring fra seksjon for nasjonalregnskap i SSB.

– Et inkluderende og velfungerende boligmarked er grunnleggende for folks velferd. Derfor gleder jeg meg til å jobbe med denne delen av samfunnsøkonomien i NBBL. Boligbyggelagene har en spesiell rolle i norsk boligpolitikk fordi de ikke bare bygger, men også forvalter boligene til over en halv million husholdninger. Trygge, tilgjengelige boliger og en mer klimavennlig boligsektor er en viktig del av løsningen på noen av utfordringene Norge står overfor i dag, sier Midsem.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om NBBL - Norske Boligbyggelag

NBBL - Norske Boligbyggelag
NBBL - Norske Boligbyggelag
PB 452 Sentrum
0104 Oslo

http://www.nbbl.no

Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL) er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon som har til formål å samle boligbyggelag i Norge og arbeide for deres felles interesser. Vi jobber med å påvirke myndighetene til å føre en aktiv og bærekraftig bolig– og bygningspolitikk som sikrer alle medlemmer rett til en god bolig og et godt bomiljø.

Følg pressemeldinger fra NBBL - Norske Boligbyggelag

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NBBL - Norske Boligbyggelag på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NBBL - Norske Boligbyggelag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom