Norges Fotballforbund

Her er spilleplanen for Eliteserien og OBOS-ligaen 2020

Del

NFF har sammen med Norsk Toppfotball, Fotball Media og Discovery fullført arbeidet med spilleplaner 2020.

Klikk her for å se spilleplanen for Eliteserien

Klikk her for å se spilleplanen for OBOS-ligaen

Eliteserien starter igjen 16. juni, og nylig ble de tre første serierundene presentert. Nå er også de øvrige rundene klare. I runde 4 til 7 er TV-kampene også klare, mens fra runde 8 avventer man situasjonen for internasjonale kamper.

- For Eliteserien kommer vi nå med runde 4-7 samtidig som vi presenterer resten av spilleplanen uten å datofeste. Dette er fordi vi ønsker å avvente hva UEFA gjør med kvalifiseringene til Champions Legaue og Europa League neste år, samt internasjonale perioder for landslag høsten 2020. Dersom UEFA endrer sin kvalifisering vil det kunne frigjøre flere spilledager for oss, dager vi ønsker å bruke for å redusere noe av belastningen i sommer samt eventuelt slutte serien tidligere en planlagt. UEFA har planlagt et styremøte 17. juni som forhåpentligvis vil gi oss noen svar, sier leder av NFFs konkurranseavdeling, Nils Fisketjønn.

- For OBOS-ligaen presenteres hele spilleplanen samt TV-kamper ut august. Inntil videre er kampene å betrakte som rene TV-produkt. Ut august vil OBOS-ligaen spille fast på ukedager. Dette for å unngå unødig konkurranse fra andre ligaer, sier Fisketjønn.

- Det blir norsk fotball på skjerm seks av syv dager i uka denne sommeren, så nå ligger alt til rette for en skikkelig fotballfest uansett om man er hjemme eller på Norgesferie. Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere fotball til folket både på Dplay og lineær-TV, og gleder oss til å komme i gang, sier fungerende sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

 Alle kampene fra årets sesong av både Eliteserien og OBOS-ligaen kan sees på Dplay.

Bilder

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg saker fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Fotballforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom