Her er Elvelangs med Grønlund & Aabø

Del

På den norske musikkhimmelen dukker det nå opp to artister som sammen har vært i studio for ny musikk. Elvelangs er første singel fra Ole Jørgen Grønlund og Jarle Aabø.

Grønlund har lang fartstid fra NRK og har gitt ut mye musikk under eget navn eller under andres navn. Aabø er låtskriver og vokalist i Oslo-bandet Løse Fugler og ga nylig ut albumet Villviser under eget navn.


- En ren tilfeldighet som handler om stor interesse gitarer førte til at jeg møtte Grønlund for å kjøpe hans Santa Cruz Tony Rice-gitar. Det ble dyrt, men det ble også enn helt ny musikalsk kontakt, sier Jarle Aabø.

Elvelangs ble skrevet etter en tur rundt Lomma i Lommedalen, og Jarle Myrvold som er født langs denne elven leverte teksten. Grønlunds særegne og delikate gitararbeidet ble veldig riktig for Elvelangs.

- Det hele har ført til at Grønlund & Aabø nå spiller live, og første konsert ble nylig holdt i Halden. Vi spiller gjerne mer for vanlige folk vi, sier Aabø.

Kontaktperson: jarleaabo@mac.com

Bilder

Dokumenter

Om Løse fugler - Fredriksten Records

Løse fugler - Fredriksten RecordsFølg pressemeldinger fra Løse fugler - Fredriksten Records

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Løse fugler - Fredriksten Records på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Løse fugler - Fredriksten Records