Entra ASA

Helseetaten forlenger og utvider i Storgata 51

Del
(Oslo, 8. mars 2023) Helseetaten i Oslo kommune har i nesten ti år hatt kontorer i det egenartete funkisbygget i Storgata 51. Nå har de valgt å fornye samarbeidet med Entra for ytterligere ti år.
Foto: Morten Henden Aamot
Foto: Morten Henden Aamot

Avtalen som er inngått gjelder for omtrent 3 750 kvadratmeter i kontorbygget som ligger ved krysset Storgata og Hausmanns gate.

For Helseetaten var det viktig å finne attraktive kontorlokaler som gjør det mulig å samle de fleste kontoransatte under samme tak. I tillegg til kontorene de allerede disponerer i Storgata 51 i dag, har de også kontoransatte ved andre lokasjoner. Med den nye avtalen får de samlet de fleste fra andre til fjerde etasje i ett kontorbygg.

– For oss var det viktig å finne lokaler som legger forholdene godt til rette for økt samarbeid og samhandling. Foruten at vi nå blir samlet i tilstøtende etasjer, vil vi også i langt større grad få kontorlokaler som er tilpasset en mer aktivitetsbasert arbeidsform, sier administrasjonsdirektør Truls Eirik Baklid i Helseetaten.

Nærhet til kollektivknutepunkter var dessuten et viktig element for etaten når de skulle inngå en ny avtale. Fra Storgata 51 er det kun få minutters gange til Norges største kollektivknutepunkt ved Oslo S med alt av kollektivtilbud. Nærmeste trikkestopp er omtrent ved inngangsdøra til lokalene.

– Vi gleder oss over at Helseetaten har valgt å inngå en ny og utvidet avtale med oss i Entra. Vi skal nå i gang med tilpasning og tilrettelegging av lokalene, og vi vil sørge for at det blir en god prosess med en trinnvis innflytting i nye lokaler frem til de siste er på plass i desember 2023, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Storgata 51 er en kontoreiendom på åtte etasjer med en karakteristisk buet fasade og en flott terrasse i forbindelse med kantinen. Totalt er eiendommen på nesten 11 000 kvadratmeter. Bygningen ble tegnet av arkitekt Fritz Jordan, og oppført i 1938 for jern- og metallforretningen Thoresen & Thorvaldsen A/S. Storgata 51 står på Byantikvarens gule liste.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Foto: Morten Henden Aamot
Foto: Morten Henden Aamot
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom