Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF inviterer til pressebrief 17. mars kl 13:00

Del

Helse Sør-Øst RHF mottar store mengder mediehenvendelser om beredskapssituasjonen knyttet til koronaviruset. Det samme gjelder våre helseforetak. Ledelsen i Helse Sør-Øst RHF ønsker å være tilgjengelig for media, og vi inviterer til pressebrief tirsdag 17. mars kl 13:00-13:30

Pressebriefen er tilgjengelig på skype og telefon.

  • Bruk av telefon ring +47 77 60 21 00 tast kode 999963#
  • Ved bruk av skypeutstyr lim inn adressen rhf.999963@uc.nhn.no i søkefeltet «Finn en person», høyreklikk på kontakten og start en videosamtale.

Vi ber alle om å huske å mute telefonen/skypeoppkoblingen når dere ikke snakker. Ber også om at dere ikke setter samtalen på vent for å besvare andre samtaler. Vi får hjelpe hverandre med å få denne arbeidsformen til å fungere best mulig.

For informasjon om pressebriefer fremover, følg Helse Sør-Øst på twitter: @helsesorost

Om Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF
Helse Sør-Øst RHF
Parkgata 36
2317 Hamar

62585500https://www.helse-sorost.no/

Helse Sør-Øst RHF (regionalt helseforetak) er er av fire regionale helseforetak i Norge og eier de 11 statlige helseforetakene i regionen.

Helse Sør-Øst RHF sørger for spesialisthelsetjenester til 2,9 millioner mennesker i fylkene Agder, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark og Viken.  

Følg saker fra Helse Sør-Øst RHF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helse Sør-Øst RHF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Helse Sør-Øst RHF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom