Nye Veier

Heieraas blir plandirektør

Del

Asbjørn Heieraas (49) er ansatt som plandirektør i Nye Veier. Han kommer fra stillingen som leder for plan og prosjektutvikling i samme selskap.

Asbjørn Heieraas. Foto: Liv Unni Tveitane
Asbjørn Heieraas. Foto: Liv Unni Tveitane

Heieraas har vært i Nye Veier siden tidlig i 2016, og har vært både prosjektdirektør for utbyggingsområde E39 og leder for planprosesser i det som var fagstab for planprosesser og samfunnskontakt. Da han startet i Nye Veier, kom han fra Statens vegvesen, hvor han hadde ulike stillinger. Blant annet som prosjektleder for Bypakke Kristiansand og E39 Kristiansand-Sandnes. Han har erfaring fra en rekke større samferdselsprosjekter, planprosjekter, kommunedelplaner og reguleringsplaner.

- Dette er en spennende stilling. Nye Veier har fått en rekke nye prosjekter som alle skal realiseres til det beste for samfunnet. Dette krever at vi utvikler oss, og tar nye steg innen prosjektutvikling og planarbeid. Jeg gleder meg til å tak i og lede dette arbeidet i årene som kommer, sier Asbjørn Heieraas.

Asbjørn trer inn som fast medlem av ledergruppen i Nye Veier.

Kontakter

Bilder

Asbjørn Heieraas. Foto: Liv Unni Tveitane
Asbjørn Heieraas. Foto: Liv Unni Tveitane
Last ned bilde

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom