GK Gruppen

Heidrun R. Marstein blir ny konserndirektør HR i GK Gruppen

Del

Heidrun R. Marstein (47) blir ny konserndirektør HR i GK Gruppen, med totalansvaret for strategisk HR i GKs samlede virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Hun tiltrer stillingen 15. februar 2021.

Heidrun R. Marstein blir ny konserndirektør HR i GK Gruppen.
Heidrun R. Marstein blir ny konserndirektør HR i GK Gruppen.

Marstein er utdannet cand.polit. med hovedfag i organisasjonspsykologi fra NTNU (1999), og har i tillegg utdannelser innen endringsledelse fra BI (2004) og forretningsforståelse fra Insead (2011). Hun har lang og variert erfaring fra ulike lederstillinger og styreverv innen HR nasjonalt og internasjonalt og går til GK fra stillingen som leder for HR globalt i Cermaq Group. Hun har tidligere også blant annet vært HR-direktør i Solar Group, Schneider Electric Norge og Orkla Care.

– Jeg gleder meg til å få Heidrun med på laget i en nyopprettet stilling som konserndirektør HR. Hun er en strategisk leder med solide verdier og et stort engasjement for organisasjons-, kompetanse og lederutvikling. Våre medarbeidere er kjernen i vår virksomhet og Heidruns kompetanse og brede erfaring vil bidra ytterligere til vår utvikling av en prestasjonskultur som er kundeorientert og drevet av våre verdier i GK, sier konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen.

GK skal ta en tydelig klimaposisjon gjennom økt satsning på teknologi og innovasjon. Konserndirektør HR får det overordnede og strategiske ansvaret for alt HR-arbeid i en av Skandinavias største tekniske entreprenører og servicepartnere. Målet er å tiltrekke, utvikle og beholde kompetente og engasjerte medarbeidere slik at GKs tverrfaglige tjenester og kompetanse skal gi stadig bedre og mer innovative og lønnsomme løsninger for kundene.

– GK har lagt ut på en spennende reise hvor utvikling av ledelse, kompetanse og kultur står sentralt. Jeg gleder meg til å bli kjent med selskapet og ta fatt på oppgavene. Min jobb blir å videreutvikle en HR-plattform som sikrer at GK er en attraktiv arbeidsplass for neste generasjons medarbeidere, med engasjerte og kompetente team og en tydelig kultur og verdier som binder oss sammen, sier Heidrun R. Marstein.

Marstein vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Hun tiltrer stillingen 15. februar 2021 og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Heidrun R. Marstein blir ny konserndirektør HR i GK Gruppen.
Heidrun R. Marstein blir ny konserndirektør HR i GK Gruppen.
Last ned bilde
Heidrun R. Marstein og konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen.
Heidrun R. Marstein og konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen.
Last ned bilde

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00https://www.gk.no

GK Gruppen er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med mer enn 3000 ansatte og over 80 kontorer i Norge, Sverige og Danmark, leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dk

Følg saker fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra GK Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom