Volkswagen

Hansens Bilverksted årets Volkswagen-forhandler

Del

Hansens Bilverksted i Sandnessjøen stakk i helgen av med den gjeve tittelen som årets Volkswagen-forhandler for 2021. Volkswagens populære fullelektriske SUV, ID.4, ble også den mest solgte bilen i Sandnessjøen.

Volkswagen og den norske importøren Harald A. Møller arrangerte i helgen digitalt Kick off for 1.400 ansatte og 73 forhandlere. Gjennom flere år har Volkswagen kåret årets forhandler, og i år gikk prisen til Hansens Bilverksted i Sandnessjøen. Det er første gang forhandleren vinner prisen.

Prisen «Årets forhandler i Volkswagen» deles ut til forhandleren som utmerket seg spesielt gjennom 2021. Det er en rekke faktorer som legges til grunn når vinneren skal kåres, deriblant kundetilfredshet, nybilsalg, bruktbilsalg, servicemarked, kreativitet, felleskap og teamfølelse.

- Teamet på Hansens Bilverksted har gjort en fabelaktig innsats i året som har gått. De har vært gode selgere og vært svært flinke til å skape svært gode kundeopplevelser, noe vi er veldig opptatt av i Volkswagen. Det er med stolthet og stor glede vi utnevner Hansens Bilverksted til årets forhandler i Volkswagen 2021, sier direktør for Volkswagen i Norge Harald Edvardsen-Eibak.

ID.4 på salgstoppen på Helgeland

Volkswagen har høy lojalitet hos folk på Helgeland. Bilmerket har en markedsandel i regionen på nesten 32 prosent, og på Helgeland opplever Volkswagen stor interesse for de fullelektriske ID.-modellene ID.3, ID.4 og ID.4 GTX.

I 2021 var mer enn 6 av 10 solgte biler i Sandnessjøen fullelektriske biler.  Hver tredje elektrisk bil i regionen var enten en ID.3 eller en av ID.4-modellene fra Volkswagen.

- Forhandleren har virkelig satt lokalmarkedet på kartet med sitt elbilsalg, og er soleklar nummer 1 i distriktet. ID.4 endte også som den meste solgte modellen, og Hansens Bilverksted har virkelig bidratt til å tilby fremtidsrettet mobilitet til hele distriktet, sier Edvardsen-Eibak.

Styreleder og eier Jostein Høgberg i Hansens Bilverksted er selvsagt stolt over at forhandleren ble kronet med den gjeve tittelen.

- Jeg er utrolig stolt av alle medarbeidere som har jobbet oss frem til denne utmerkelsen. Hele teamet har jobbet systematisk og planmessig over lang tid med en nominasjon som mål –  og at vi skulle oppnå  å bli «Årets forhandler i Volkswagen» er svært gledelig og gir en motivasjonsboost i organisasjonen for ytterligere å styrke Volkswagen i distriktet, avslutter Høgberg.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen personbil
Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen personbil
Last ned bilde

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.volkswagen.no

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for ellevte året på rad i 2020. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom