Sony Music Norway

Handlingslammende fra Matilda og Coucheron

Del

Låten "Nervous" handler om å bli fullstendig overveldet av nerver, men på en måte som kanskje er ganske OK. Matilda har jobbet med Coucheron på låten som kommer fredag 16. mars.

Artwork Nervous
Artwork Nervous

Nervous handler om noe eller noen som gjør deg så nervøs at du blir handlingslammet. 
Du vet hva du vil gjøre, du bare gjør det ikke.
Jeg liker ikke den følelsen i det hele tatt, men så er det allikevel noe skikkelig fint ved den. 
Man kjenner i hvert fall at man lever!

-Matilda, april 2021

Matilda skrev «Nervous» i studio med Coucheron for et par år siden, men den har ikke passet inn i prosjektene hun har gjort siden da. 
Det var en låt hun følte måtte få stå på egne ben, og nå er tiden endelig inne!

27 år gamle Matilda Gressberg fra Eidsberg har levd av å være artist og låtskriver siden hun droppet ut av skolen for å fokusere på musikk som 16-åring. 
Hun har gitt ut albumene «A Heart» (2013), «Serendipity» (2015), «Odyssey EP» (2018) og «Retrospect» (2020). På sistnevnte produserte hun mesteparten av låtene selv. 
Singler som «Ghost», «Apologize» feat OMVR og «Forever» var alle topp 10 på norsk radio, som også omfavnet «Jealous», «Declaration of Love» og «Her Too». 
I tillegg har millioner sett videoene for låter som «Naked», «You» og «Apologize» som har fått oppmerksomhet langt utenfor landegrensene, og har gitt Matilda en fanbase i USA, England, Sør-Amerika og Norden. 
Den siste tiden har Matilda skrevet med og for artister som Dagny, Sval, Faustix, Coucheron og HAYES for å nevne noen.

Som låtskriver blir Matilda sjelden eller aldri nervøs, uansett hvem hun skal jobbe med, men som artist får hun – naturligvis – nerver før en opptreden.
Ja, og så sier hun at hun blir uforholdsmessig nervøs når hun skal gi ut ny musikk.
Så da kan dere ha henne i tankene, og låta «Nervous» i spilleren, fredag 16. april. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork Nervous
Artwork Nervous
Last ned bilde
Matilda (c) Guro Sommer
Matilda (c) Guro Sommer
Last ned bilde

Dokumenter

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom