Byggenæringens Landsforening

Haakon Tronrud gjenvalgt som styreleder i BNL

Del

På generalforsamlingen til Byggenæringens Landsforening (BNL), som nylig be avholdt, ble Haakon Tronrud (Trondurd Eiendom) enstemmig gjenvalgt som styreleder. I tillegg ble Malin Bryntesson fra Icopal Tak og Vera Flatebør fra Moelven Industrier valgt inn i styret.

– Medlemmene og BNLs administrasjon er svært glade for å få et styre bestående av meget kompetente og fremoverlente nye og gamle representanter som kan videreføre det gode styrearbeidet. Haakon Tronrud har lang erfaring fra BNL, og vi ser frem til et godt samarbeid mellom styret og administrasjonen for å styrke BNL ytterligere. Jeg er spesielt glad for at vi har fått en bedre kjønnsbalanse og fortsatt har en god miks av representanter for både store og små BNL-firmaer i styret, sier Nina Solli, adm. direktør i BNL. 

Haakon Tronrud kommenterte gjenvalget på denne måten: – Jeg takker BNLsmedlemmer for tilliten ved å bli gjenvalgt. Jeg skal gjøre det jeg kan i denne rollen for å synliggjøre byggenæringen, tydeliggjøre den store verdiskapningen vi bidrar med og skape best mulig rammevilkår for videre utvikling. Vår næring står i en urolig tid med mye usikkerhet fremover. Da er et sterkt og omforent BNL et viktig verktøy for å utvikleNorges største fastlands- og distriktsnæring. Jeg vil også benytte anledningen til å ønske Malin og Vera velkommen til BNLs styre og takker de avgåtte styremedlemmene BenthA. Eik og Bjarne Hønningstad for godt styrearbeid.  

BNLs nye styre består av følgende: 

  • Haakon Tronrud, styreleder(Tronrud Eiendom) 
  • Torkild Korsnes, nestleder(K. Lund AS) 
  • Hans-Kristian Meling (Murmester Haldor Meling AS) 
  • Eirik Gjelsvik (Backe-gruppen) 
  • Malin Bryntesson (Icopal Tak) 
  • Vera Flatebø (Moelven industrier) 
  • Jimmy Bengtsson (Veidekke) 
  • Karsten Totland Raddatz (Hageform) 

Nøkkelord

Kontakter

Trond Cornelius BrekkeKommunikasjonssjef og samfunnskontaktByggenæringens Landsforening

Tel:40241000trond@bnl.no

Bilder

Om Byggenæringens Landsforening

Byggenæringens Landsforening
Byggenæringens Landsforening
Postboks 7187 Majorstuen
0307 OSLO

23 08 75 00http://www.bnl.no

BNL er en paraplyorganisasjon for 15 bransjer i byggenæringen som har over 3400 medlemsbedrifter og sysselsetter mer enn 70 000 ansatte. BNL ble etablert i 1997 og er i dag den nest største landsforeningen i NHO.

BNL organiserer industri og eiendomsbedrifter, samt utøvende håndverkere og entreprenører.

BNL  tilbyr medlembedriftene veiledning i kollektiv og individuell arbeidsrett, tilgang på prognoser og annen rådgivning.

Følg pressemeldinger fra Byggenæringens Landsforening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggenæringens Landsforening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggenæringens Landsforening

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom