KPMG

Gunn Marit leder KPMG i Kristiansand og Arendal

Del

Gunn Marit Schjetne (36) har tatt over som leder av KPMGs kontorer i Kristiansand og Arendal og satser videre med et solid team av både erfarne og yngre medarbeidere som vil bidra med å videreutvikle KPMG som et ledende kompetansehus på Sørlandet.

Gunn Marit er den første kvinnelige lederen av de store revisjons- og rådgivningselskapene i Kristiansand og hun var ikke i tvil da hun ble spurt om hun ville ta over som leder av KPMG på Sørlandet.

– Dette var en spennende utfordring som jeg ikke kunne si nei til og jeg trives med å kombinere rollen som leder og fortsatt kunne jobbe faglig med kunder. Med mine dyktige kollegaer og mange spennende kunder, gleder jeg meg til å skape vekst og videreutvikle et godt, tverrfaglig kompetansemiljø her på Sørlandet, sier Gunn Marit.

– Det er hyggelig at vi kan løfte frem yngre, talentfulle mennesker og med Gunn Marit ved roret er jeg trygg på at KPMGs virksomhet på Sørlandet er godt rustet for videre vekst, sier Øystein Kvåse som har ledet KPMG Sør siden 2018. Øystein fortsetter som partner i KPMG, men vil nå fokusere enda mer av sin tid på kundearbeid i regionen.

Gunn Marit mener KPMG har de beste forutsetninger for å vokse videre på Sørlandet.

– Vår lokale kjennskap til markedet, sammen med KPMGs nettverk av både nasjonale og globale eksperter, gjør oss til en solid samarbeidspartner for lokale bedrifter. Enten de er i en vekstfase, skal utvide virksomheten internasjonalt, kjøpe eller selge virksomhet eller bare trenger å effektivisere egne prosesser for bedre kostnadsstyring, blir vi en naturlig samarbeidspartner, sier hun.

– Vi er meget tilfreds med at Gunn Marit har takket ja til denne oppgaven. Gunn Marit er faglig meget kompetent og har mange års erfaring som revisor, i tillegg til at hun brenner for profesjonen og er svært godt likt av sine kollegaer og av kundene våre. Med seg har hun også en sterk lokal forankring og kunnskap om næringslivet på Sørlandet, sier Lars Inge Pettersen, administrerende direktør i KPMG Norge.

Gunn Marit er statsautorisert revisor og har en bachelor i revisjon fra Høyskolen i Sør-Trøndelag og en master i regnskap og revisjon fra handelshøyskolen BI. Før hun startet i KPMG i 2018, arbeidet hun som revisor i EY i Kristiansand og Trondheim.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om KPMG

KPMG
KPMG
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

+47 04063https://kpmg.no

Om KPMG

KPMG er et globalt nettverk med selskaper som leverer profesjonelle tjenester innenfor revisjon, regnskap, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. KPMG har 219 000 ansatte i over 147 land og i Norge jobber det mer enn 1 200 ansatte fordelt på 26 kontorer. Som et tverrfaglig kompetansehus bistår KPMG alt fra små og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. Vi leverer også tjenester til offentlige virksomheter og etater - samt hjelper frivillige organisasjoner.

Følg pressemeldinger fra KPMG

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KPMG på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra KPMG

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom