Grønt forlag

Grønt forlag gir en del av overskuddet av boksalget til organisasjonen NOAH

Del

Boken Fra liten til stor ble skrevet fordi forfatterne ønsker å gjøre det enkelt for alle å spise sunn, næringsrik og dyrevennlig mat.

Forfatter Cathrine og forlagssjef Gunnar fra Grønt forlag.
Forfatter Cathrine og forlagssjef Gunnar fra Grønt forlag.

Målet til forfatterne av boken (Lars T. Fadnes, Nina C Johansen og Cathrine Birkeland) var å gjøre det enklere for alle, også småbarnsfamilier, gravide og ungdom å spise plantebasert.

Et mer plantebasert kosthold er sunt for alle! Det har vært behov for en norsk bok som samler informasjon om plantebasert kosthold, ikke bare for voksne, men også for barn, unge og gravide, skriver forfatterne i innledningen i boken.

Resultatet ble en stor og omfattende bok som gjennomgår alt man trenger å vite når det gjelder et plantebasert kosthold, i alle livsfaser.

Hvorfor ønsket dere å gi overskuddet til NOAH?

Professor og almennlege Lars T Fadnes forklarer hvorfor akkurat NOAH ble valgt:

­­­­­­­­­­– NOAH er en organisasjon som jobber utrettelig som et sterkt og viktig talerør for mange av de som trenger det mest i vårt samfunn -for dyr som ikke får selv får tale sin sak i møte med politikk og næringsinteresser. Derfor er det naturlig at NOAH får en del av inntektene fra boken vår.

Boken er nå klar for salg blant annet hos Noahshop.no og Grøntforlag.no og finnes snart også hos bokhandlere i hele landet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Forfatter Cathrine og forlagssjef Gunnar fra Grønt forlag.
Forfatter Cathrine og forlagssjef Gunnar fra Grønt forlag.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Grønt forlag

Grønt forlag
Grønt forlag
Kjellehaugvegen 17
4054 Tjelta

+47 920 82 448https://grontforlag.no

Grønt Forlag er et lite, uavhengig forlag som ligger på Tjelta, utenfor Stavanger. Forlaget ble startet i januar 2021 i forbindelse med utgivelsen “Fra liten til stor - alt om plantebasert ernæring” (utgis november 2021) skrevet av forfatterne Lars Thore Fadnes, Nina Cathrine Johansen og Cathrine Birkeland. Forlaget består av forfatterne og daglig leder Gunnar Birkeland. 

Følg pressemeldinger fra Grønt forlag

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grønt forlag på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grønt forlag

BBC melder at 1 av 5 barn ønsker å være veganer. Samtidig lanseres solid fagbok om ernæring og plantebasert kosthold skrevet av norske eksperter3.10.2021 15:10:46 CEST | Pressemelding

En rykende fersk undersøkelse ved BBC Good Food viser at nesten 60 % av britiske barn allerede er, eller ønsker å være veganer eller vegetarianer. Totalt 1004 barn mellom 5 og 16 år var med i undersøkelsen. Av de spurte oppgav 21 % at de allerede var veganere eller vegetarianere. I tillegg sa 15 prosent av barna at de gjerne ville spise vegansk, og omtrent hver femte (21 prosent) ønsket å spise vegetarisk. Undersøkelsen fra BBC Good Food viser at nesten halvparten av barna ønsker å kutte ned på sitt forbruk av kjøtt- og meieriprodukter, og de fleste som blir spurt, ønsker dette «for å være snillere mot natur og dyr». Mange sier at de velger kjøttfritt for å redusere negative miljøpåvirkninger eller for å forbedre helsen. En lignende undersøkelse fra 2019, viste at andelen britiske barn og unge som spiser vegetarisk og vegansk, øker dobbelt så raskt som andre grupper. Blant 1500 barn som den gang ble spurt, svarte 1 av 10 barn mellom 8 og 16 år at de hadde valgt å bli vegetarianere elle

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom