GK Gruppen

Gro Maren Mogstad Karlsen er ny kommunikasjonssjef i GK Norge

Del

Gro Maren Mogstad Karlsen (49) er ansatt som ny kommunikasjonssjef i GK Norge. Hun tiltrådde stillingen 1. mars og får totalansvar for kommunikasjon i GKs norske virksomhet.

Gro Maren Mogstad Karlsen er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. Hun har lang erfaring med både strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid og kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Direktoratet for byggkvalitet. Hun har tidligere også blant annet arbeidet i Energi Norge.

– Jeg gleder meg veldig over å ha fått Gro Maren med på laget som kommunikasjonssjef i GK Norge. Med en fremoverlent og kompetent kollega som Gro Maren vil vi garantert ta solide skritt for å forsterke vår posisjon som en bærekraftig teknisk entreprenør og driftspartner i tiden framover, sier administrerende direktør Rune Hardersen i GK Norge.   

GK Norge har rundt 2200 ansatte og er, med en omsetning rundt fire milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg. GK har 50 kontorer i Norge som leverer smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør.

– GK Norge har høy kompetanse, en stolt historie og en visjon om å være en pådriver for en mer bærekraftig byggenæring. GK er inne i en spennende tid, og jeg gleder meg til å bli en del av dette laget, sier Gro Maren Mogstad Karlsen.

Karlsen vil inngå i GK Norges ledergruppe og rapportere til administrerende direktør. Hun tiltrådde stillingen 1. mars og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00https://www.gk.no

GK Gruppen er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med mer enn 3000 ansatte og over 100 kontorer i Norge, Sverige og Danmark, leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dk

Følg pressemeldinger fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra GK Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom