Gresvig tilbakekaller Firefly A200 sparkesykkel

Del

På grunn av en produksjonsfeil på forhjul/hjuloppheng tilbakekaller Gresvig produktet Firefly A200 sparkesykkel. Feilen kan gå ut over brukssikkerheten og kan medføre personskade.

Sparkesykkelen Firefly A200
Sparkesykkelen Firefly A200

Produktet ble umiddelbart trukket fra markedet da produsent informerte Gresvig om feilen. Før feilen ble oppdaget, var det solgt ca. 650 sparkesykler av den aktuelle modellen i det norske markedet. Syklene er solgt i G SPORT og Intersport i perioden 18. februar til 16. september 2019.

 – Vi beklager at vi er kommet i skade for å selge en vare med produksjonsfeil. Vi vil aldri gå på akkord med kravene til sikkerhet og helse knyttet til våre produkter. Derfor gjør vi nå det som er mulig for å informere om saken og for å få de aktuelle produktene i retur, sier kategori- og innkjøpsdirektør Arnt Sandvik Nilsen i Gresvig.

Sparkesykkelen kan leveres tilbake hos nærmeste G SPORT eller Intersport forhandler. Innlevert vare vil bli kompensert med erstatningsvare eller tilbakebetaling av kjøpesummen.

Nøkkelord

Kontakter

Arnt Sandvig Nilsen
Kategori- og innkjøpsdirektør
Telefon: +47 908 80 693
E-post: arnt.nilsen@gresvig.no

Bilder

Sparkesykkelen Firefly A200
Sparkesykkelen Firefly A200
Last ned bilde

Om Gresvig AS

Gresvig AS
Østensjøveien 27
0661 Oslo

Fakta om Gresvig 

Sykkelpioneren Aksel Gresvig etablerte firmaet A. Gresvig i 1901, og Gresvig har dermed vært en viktig del av den norske sportsbransjen i over 100 år.

I dag eier, utvikler og driver Gresvig kjedekonseptene G-SPORT, G-MAX og Intersport i Norge. Intersport er verdens største aktør innen sportshandel, med mer enn 5500 tilknyttede butikker i 43 land. Selskapets kjedeadministrasjon er lokalisert i Oslo, og med sentrallager i Askim.

Følg pressemeldinger fra Gresvig AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Gresvig AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Gresvig AS