Avinor

God parkeringskapasitet på Stavanger lufthavn

Del

Etter brannen i forrige uke, har det blitt innført flere midlertidige løsninger som sørger for tilstrekkelig parkeringskapasitet på Stavanger lufthavn, Sola.

- Mange er avhengige av å kunne kjøre bil til flyplassen, og sammen med vår parkeringsoperatør APCOA har vi lyktes med å få tilbake god nok parkeringskapasitet. Det noen midlertidige løsninger, og begrensede muligheter for å parkere under tak, men vi har plass til alle som ønsker å parkere hos oss nå, sier lufthavndirektør Anette Sigmundstad.

Status for parkering
Parkeringshuset: Her er det nå åpent for å parkere i deler av huset. Det er også mulig å booke parkeringsplass i helgene. Parkeringshuset brukes til parkering over lengre tid. Det er ikke tillatt å bruke parkeringshuset for gjennomkjøring eller av/påstigning.

På P10 kan man både booke plass og parkere uten forhåndsbestilling. På P7 er det kun parkering uten forhåndsbooking, mens på P8 er det kun forhåndsbooking.

Det går shuttlebuss fra P10 ca hvert 10 minutt i tidsrommet på hverdager kl. 02:30-00:45 og helger fra kl. 02:30-01:45

Ønsker du å booke parkering? Det kan du gjøre på https://avinor.no/flyplass/stavanger/parkering/

Henting og levering
Skal du innom flyplassen for å hente eller sette av noen? Da kan det være lurt å benytte P10 og ta shuttlebuss inn til terminalen – da kommer man helt inn til inngangsdøren ved innsjekk.

Det er også mulig å benytte midlertidig Kiss & Fly ved Scandic hotell. Følg skiltingen hit. Her er det ingen mulighet til å parkere, kun av- og påstigning.

I det vedlagte kartet kan du se en oversikt over parkeringsområdene som nå er tilgjengelige.

De midlertidige løsningene medfører mer aktivitet i områdene rundt hangar 8 og P10, ettersom mye av parkeringen og leiebiler har blitt flyttet hit.

Kontakter

Kontaktperson for media:
Lufthavndirektør Anette Sigmundstad, telefon 488 86 214

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom