Blå Kors

Geir Reigstad er ny eiendomsdirektør i Blå Kors 

Del

Geir Reigstad (63) tar over som ny eiendomsdirektør i Blå Kors

Geir Reigstad ny eiendomsdirektør i Blå Kors.
Geir Reigstad ny eiendomsdirektør i Blå Kors.

Reigstad kom til Blå Kors i 2018 og har hatt ulike oppgaver knyttet til eiendomsavdelingen. Han er nå ansatt som eiendomsdirektør i Blå Kors Eiendom AS. 

Blå Kors Eiendom har i oppdrag å forvalte de eiendommer som Blå Kors Norge med foreninger og stiftelser eier. Dette gjøres primært gjennom å benytte eiendommene direkte gjennom eget virke, sekundært ved å utvikle mer kommersielle eiendommer, slik at inntektene som skapes kan komme viktig Blå Kors arbeid til gode. I dag har Blå Kors eiendom en porteføljeverdi på drøye 1,1 milliarder og en eiendomsmasse på om lag 55.000 kvadratmeter. I tillegg leies det inn nesten 15.000 kvadrater. Det betyr at organisasjonen disponerer like i underkant av 70.000 kvadratmeter.   

Reigstad tar over en avdeling som er involvert i mange ulike prosjekter i tilknytning til de ulike virksomhetene i Blå Kors. Både når det gjelder utvikling av eksisterende bygningsmasse og etablering av nybygg.   

  Jeg gleder meg til å få lov til å bidra i det gode og samfunnsnyttige arbeidet Blå Kors gjør. Blå Kors Eiendom møter daglig krav om tilpasninger.Det er omfattende utfordringer som ligger i å få til gode og smidige prosesser. Både med tanke på utforming og plassering av lokaler. Jeg gleder meg til å få bruke min erfaring til å finne gode løsninger til det beste for Blå Kors samfunnsansvar, sier Geir Reigstad.   

Geir Reigstad er utdannet revisor med eksamen fra Norges Handelshøyskole. Han har lang erfaring fra bank og finans med internasjonal ledererfaring. Han har tidligere arbeidet for PWC, Sparebanken NOR, Nord Pool ASA og den amerikanske børsen Nasdaq. I sine tidligere roller har han høstet betydelig erfaring innenfor ledelse, strategi og finansielle transaksjoner som vil være verdifull erfaring for å utvikle Blå Kors Eiendom videre.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Geir Reigstad ny eiendomsdirektør i Blå Kors.
Geir Reigstad ny eiendomsdirektør i Blå Kors.
Last ned bilde

Om Blå Kors

Blå Kors
Blå Kors
Storgata 38
0182 Oslo

22 03 27 40http://www.blakors.no

I Blå Kors jobber vi med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, samt behandling og oppfølging etter behandling. Rus er en av våre største samfunnsutfordringer og Blå Kors har i over hundre år gjort en viktig innsats i Norge for å hjelpe personer som er direkte eller indirekte rammet.

Blå Kors eier og driver 54 virksomheter fordelt over store deler av Norge. Vi har behandlingsinstitusjoner, poliklinisk virksomhet, arbeid for barn og unge, videregående skoler, gatenære tiltak, boligsentre, lokale stiftelser og foreninger med mer.

Følg pressemeldinger fra Blå Kors

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Blå Kors på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Blå Kors

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom