Fretex

Galleri VOX i Bergen inviterer til utstilling

Del

Torsdag 21. oktober åpner utstillingen "Avstand & Nærhet" av Lise Hopland

"Avstand & Nærhet" av Lise Hopland
"Avstand & Nærhet" av Lise Hopland

Savnet av en vennlig dult, en klem eller en flørtende berøring under pandemien er utgangspunktet for disse bildene. Mangelen på fysisk nærhet var tema for de første arbeidene i prosjektet. I denne prosessen vokste også erkjennelsen om at nærhet ofte er fraværende når man er alene i sin egen kropp. Hva gjør vi i møte med avstanden vi føler til vårt eget indre?

Det gleder oss at denne utstillingen vises i sammenfall med gjenåpningen av samfunnet. Tematikken kan allerede ses i retrospekt og forsterke ønske om å være et nært medmenneske.

Om Lise Hopland

Lise Hopland (f.1986) arbeider i hovedsak med grafiske uttrykk. Hun har stilt ut nasjonalt og internasjonalt, både i gruppeutstillinger og separat. Hun har tidligere jobbet i helsevesenet og har kunstfaglig bakgrunn fra Kunstskolen i Bergen 2013-15, og Bryggen Kunstskole 2012/13. Hun har også utgitt en barnebok sammen med to internasjonale kunstnere.

Instagram: @lisemakesart
Nettside: lisehopland.com

 

Praktisk informasjon

Teknikk: linotrykk på papir og stoff.

Utstillingsåpning er torsdag 21.10 kl 17-18.30

Utstillingsperiode: 21.10-07.11.2021

Åpningstider i galleriet: torsdager 14-18, fredag til søndag 12-16.

Atelieret i 4. etasje er i daglig drift og har åpent fra 08-16. Vi tar gjerne imot besøk ved interesse.

Adresse: Galleri VOX, Strandgaten 223, 5004 Bergen

Kontaktpersoner:

Daglig leder, Maria Prestmo, 41 51 56 96, maria.prestmo@fretex.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Avstand & Nærhet" av Lise Hopland
"Avstand & Nærhet" av Lise Hopland
Last ned bilde

Dokumenter

Lenker

Om Fretex

Fretex
Fretex
Ole Deviks vei 50
0668 Oslo

23 68 11 70https://www.fretex.no/

Fretex er Norges største bruktkjede og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Fretex ble etablert som et industrihjem i Kristiania i 1905 under navnet Elevator. Siden da har Fretex jobbet for å gi mennesker og ting nye muligheter. Fretex er også Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift. Formålet til Fretex er å bidra til at mennesker får og beholde arbeid, og bidra til et bedre miljø, gjennom blant annet gjenbruk. Kjerneverdiene i Fretex er kjærlighet, åpenhet, lønnsomhet og engasjement.

Følg pressemeldinger fra Fretex

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fretex på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fretex

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom