GK Gruppen

Frode Børresen blir divisjonsdirektør Kulde i GK

Del

Frode Børresen (43) blir ny divisjonsdirektør Kulde i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. mars.

Børresen er utdannet sivilingeniør fra fakultet for maskinteknikk ved NTNU (1999). Han har en master i teknologiledelse fra samme sted (2007), med et forskningsopphold ved MIT Sloan School of management sitt program innen innovasjon og globalt lederskap i Boston.

Han har lang erfaring fra kuldebransjen, blant annet som administrerende direktør hos kuldeleverandøren Børresen Cooltech. Han har også hatt styreverv i Norsk kjøleteknisk forening og Norske kuldegrossisters forening. Børresen kommer til GK fra stillingen som leder for salg og forretningsutvikling i tørketeknologiselskapet Waister.

– Vi ser fram til å få Frode Børresen med på laget i den videre utviklingen av vår landsdekkende kuldevirksomhet. Vi har som ambisjon være Norges ledende kulde- og varmepumpe-entreprenør, og Frode er en erfaren og kunnskapsrik leder som vil bidra til å realisere vårt potensial, sier konsernsjef i GK Gruppen, Kim Robert Lisø.

GK Inneklima er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner som leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, energi og byggautomasjon. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag 1100 ansatte fordelt på fire regioner og 39 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Sikkerhet, GK Elektro, GK Rør og GKs virksomhet i Danmark og Sverige.

Divisjon Kulde blir organisert som en landsdekkende divisjon i GK Inneklima og omfatter 96 medarbeidere fordelt på 10 avdelinger i Norge, som rapporterer til divisjonsdirektør.

– Jeg ser fram til å bidra i den videre utviklingen av GK Kulde som en sterk og innovativ aktør i markedet, sammen med dyktige ledere og medarbeidere, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Frode Børresen.

Børresen vil inngå i selskapets ledergruppe og rapportere til administrerende direktør. Han tiltrer stillingen 1. mars og får kontorsted i Oslo.

Nøkkelord

Bilder

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00http://www.gk.no

GK Gruppen er Skandinavias ledende leverandør av teknikk i bygg med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med rundt 3500 ansatte og 84 kontorer i Norge, Sverige og Danmark leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dk

Følg saker fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra GK Gruppen

GK inn på eiersiden i Piscada – sammen om utvikling av teknologi for smartere og mer bærekraftige bygg15.6.2020 08:00:00 CESTPressemelding

Utviklingen av smarte bygg og fokus på energieffektivitet gjør det stadig viktigere å få helhetlig oversikt over alle tekniske installasjoner i et bygg. GK Cloud er en av landets ledende løsninger for behovsstyrt og prediktivt vedlikehold bygget på Piscadas unike teknologiplattform. Nå går GK inn på eiersiden i Piscada for å støtte selskapets videre vekst.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom