Frivillighet Norge

Frivillighetens dag – Digital konferanse og prisutdelinger

Del

Kronprinsen, stortingspresidenten, statsministeren, kulturministeren og flere partiledere er alle er med på å feire Frivillighetens dag og det hele streames live fra Sentralen i Oslo.

Hva: Frivillighetens dag – Digital konferanse og prisutdelinger. Frivillighetens dag er årets viktigste møteplass for frivillig sektor i forbindelse med FNs internasjonale dag for frivillighet den 5. desember.

Når: Torsdag 3. desember kl. 12.30 – 18.00 

Hvem: Frivillig sektors interesseorganisasjon Frivillighet Norge inviterer til markering av Frivillighetens dag. Gjennomføres i samarbeid med Norsk Tipping, Kulturdepartementet, KS, Stiftelsen Dam, Microsoft Norge og Frivillig.no. 

Hvor: Konferansen vil foregå digitalt gjennom den interaktive event-plattformen Tappin. Presse får gratis adgang her. Kontakt mortens@frivillighetnorge.no for mer informasjon. 

Høydepunkter: 

  • Kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg hilser til frivilligheten (video) 
  • Leder for utvalget «Norge fram mot 2025» Jon Gunnar Pedersen forteller om Norges framtidsutsikter 
  • Partilederduell mellom Siv Jensen (Frp) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) om framtidens Norge og frivillighetens rolle 
  • Landbruks- og matminister Olaug Bollestad snakker om om hvorfor vi må inkludere flere i frivilligheten og Frivillighetens år 2022 (video)
  • Solveig Kloppen leder prisutdeling kl. 17-18. Kulturminister Abid Q. Raja åpner prisutdeling og deler ut priser. Stortingspresident Tone W. Trøen deler også ut pris.  
  • Assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Rostrup Nakstad vil hilse til den norske frivilligheten.
  • Paneldebatt: Hva trenger frivilligheten nå? Med Stortingsrepresentantene Åslaug Sem-Jacobsen (Sp), Tage Pettersen (H, Freddy André Øvstegård (SV), Anette Trettebergstuen (Ap) og Ingelin Noresjø (nestleder i KrF).

For fullstendig program se her: https://frivillighetensdag.no/frivillighetens-dag

Hvis du ønsker å delta på dagen via Tappin kontakt mortens@frivillighetnorge.no 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Frivillighet Norge

Frivillighet Norge
Frivillighet Norge
Øvre Slotts gate 2b
0157 Oslo

21 56 76 50http://www.frivillighetnorge.no

Frivillighet Norge er et samarbeidsforum for frivillige organisasjoner i Norge. Vi arbeider for en helhetlig frivillighetspolitikk for å sikre vekst og utvikling i frivilligheten, som er en hjørnestein i norsk kultur og samfunnsliv. Frivilligheten er mangfoldig og politikken må derfor ha et spekter av ulike grep for å gi alle deler av frivillig sektor bedre rammevilkår.

Frivillighet Norge ble stiftet i 2005 og har i dag mer enn 300 organisasjoner som medlemmer som til sammen representerer over 50.000 lag og foreninger over hele landet. Drøyt 10 prosent av medlemmene er minoritetsorganisasjoner.

Følg saker fra Frivillighet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frivillighet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frivillighet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom