Frelsesarmeen

Frelsesarmeens overnattingstilbud for hjemløse åpner dørene

Del

Fra fredag 6. desember og hver natt ut året åpnes det for overnatting i Frelsesarmeens storstue i hovedstaden.

Templet korps i Oslo sentrum åpner lokalene sine fra 6. desember og ut året for tilbudet «Vinternatt», et overnattingstilbud for mennesker uten lovlig opphold og/eller sosiale rettigheter i Norge. Det innebærer en seng å sove i og varm drikke.

Tilbudet er et samarbeid mellom Frelsesarmeens rusomsorg og Frelsesarmeen, Templet korps. Tiltaket er finansiert av Oslo kommune.

For ytterligere informasjon eller intervju, ta kontakt med regionleder for Frelsesarmeens rusomsorg, Frode Woldsund tlf. 901 24 566 eller leder for Frelsesarmeens migrasjonssenter Hanne Hodnebrug tlf. 408 05 749.

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Frelsesarmeen

Frelsesarmeen
Frelsesarmeen
Postboks 6866 St. Olavs Plass
0130 Oslo

22 99 85 00http://www.frelsesarmeen.no

Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse. Det vil si at vi for eksempel vil mette sultne mager, jobbe for den enkeltes verdighet og fortelle om Guds kjærlighet.

Følg pressemeldinger fra Frelsesarmeen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frelsesarmeen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Frelsesarmeen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom