Første smak av fremtidens handleopplevelse

Del

Torsdag åpner Gresvig en nyskapende pilotbutikk på Sandvika Storsenter. Den nye Intersport-butikken gir en unik handleopplevelse som blant annet byr på sømløs digital integrering mellom nettbutikk og butikk, samt et unikt produktutvalg fra ledende merkevarer som Nike og RAB.

Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Gresvig
Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Gresvig

Pilotbutikken er første steg i omprofileringen av Gresvigs G-Sport- og G-MAX-butikker til Intersport.

– I løpet av de neste månedene vil vi omprofilere over 80 butikker til Intersport og samtidig oppgradere flere av butikkene. Dette vil gi en tettere integrering mellom ulike butikker og mellom fysiske butikker og netthandel. Dette skal komme kunder over hele Norge til gode, sier administrerende direktør i Gresvig, Lars Kristian Lindberg.

Den beste handleopplevelsen i sportsbransjen
Målet har vært å lage en pilotbutikk som gir en fantastisk handleopplevelse for alle sportskunder. I tillegg til at butikken vil fungere som en arena der selskapet tester ut ny teknologi og elementer som skal gi kundene fremtidens handleopplevelse.

– Det å handle hos Intersport Sandvika skal være mer enn en vanlig tur i sportsbutikken. Her skal vi kunne by på en kombinasjon av spennende aktiviteter, inspirere til rå sportsopplevelser og gi faglige råd gjennom våre dyktige medarbeidere. Denne butikken både fremstår og oppleves fantastisk, men vel så mye handler den om hva du ikke ser, sier Lindberg.

Aldri utsolgt
Målet er at kundene aldri skal oppleve at varer er utsolgt. Om den lokale butikken ikke har varen kunden ønsker, vil Intersport kunne levere den dit kunden vil, enten til lokal butikk, hjem eller til andre hentepunkter.

– Vi har alle opplevd at varen man er ute etter ikke er på lager i den lokale butikken. Det skal vi gjøre noe med, slik at kundene våre kan handle på egne premisser, når og hvordan det passer dem. Det handler om å gi kundene friheten, sier Lindberg.

Som del av Intersport, verdens største forhandler av sportsutstyr, vil butikkene i fremtiden kunne tilby et fantastisk utvalg gjennom kombinasjonen av fysisk og digital infrastruktur for å gi kundene en sømløs handleopplevelse.

– Vi kommer også i fremtiden til å tilby flere nye og innovative tjenester for kundene som ingen andre sportskjeder tilbyr i dag, sier Lindberg.

Inviterer kundene med på reisen
Kundenes tilbakemeldinger på Intersportbutikken i Sandvika vil være viktige i utformingen av Intersports øvrige butikker. Lindberg oppfordrer alle besøkende til å komme med både ris og ros.

– Denne pilotbutikken er til for at vi skal klare å skape de beste handleopplevelsene for kundene våre. Læringen fra denne butikken vil brukes i videre utvikling og er bare starten på reisen. Vi kan ikke love at alle Intersport-butikker over hele Norge vil være helt like, men vi kan love at vi skal jobbe beinhardt for å skape en unik handleopplevelse i hver eneste butikk, sier Lindberg.

De beste merkevarene og produktene gjennom den fysiske og digitale infrastrukturen, sterk fagkompetanse, kurs- og treningstilbud vil Intersport tilby i alle butikker.

– Satsningen er et viktig steg mot vår langsiktige ambisjon om å igjen etablere Gresvig som norgesledende innen sport. Vi gleder oss til kunder over hele Norge får oppleve våre butikker i ny drakt, med et nytt og spennende tilbud, avslutter Lindberg.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Gresvig
Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Gresvig
Last ned bilde

Om Gresvig AS

Gresvig AS
Østensjøveien 27
0661 Oslo

Om Gresvig
Gresvig ble grunnlagt i 1901 og er en ledende sportsforhandler i Norge. Gresvig driver mer enn 220 butikker over hele landet med en butikkomsetning på 4,2 milliarder kroner i 2018. Omtrent halvparten av butikkene er egeneide og den andre halvparten drives på franchisebasis. Selskapet har hovedkontor i Oslo.

Om Intersport
Med en butikkomsetning på 11,6 milliarder euro i 2018 og mer enn 5 500 tilknyttede butikker i 43 land, er Intersport verdens ledende forhandler av sportsutstyr. Siden starten i 1968 har Intersport vokst til å bli en vertikal detaljhandelsorganisasjon og en global omnikanal-spesialist som samhandler med forbrukere i butikk og på nett døgnet rundt. Selskapet har hovedkontor i Bern i Sveits.

Følg saker fra Gresvig AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Gresvig AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Gresvig AS