Coca-Cola European Partners Norge

Første gang i Norge: Nå kommer koffeinfri Coca-Cola

Del

Nå kommer en koffeinfri variant av Coca-Cola til Norge. Fremdeles med den samme, gode smaken, men uten både sukker og koffein.

Coca-Cola lanserer nå en ny variant av den klassiske drikken her i Norge: Coca-Cola uten sukker – som tidligere i år ble relansert med ny smak, enda likere den originale – blir nå tilgjengelig også i en koffeinfri versjon. Designet på flaskene og boksene vil ligne den sukkerfrie varianten, men med en tydelig gyllen linje som viser at denne er uten koffein.

– Vi jobber hele tiden for å introdusere nye alternativer som gir folk enda flere drikker å velge mellom. Samtidig har vi i lang tid jobbet for å utvide den sukkerfrie delen av porteføljen vår. Denne lanseringen føyer seg inn i dette arbeidet. Vi ser at en del forbrukere etterspør et koffeinfritt alternativ, og er glade for å introdusere en ny Coca-Cola, uten både sukker og koffein, sier Tonje Haugen, markedssjef for Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Nå får de som gjerne vil hygge seg med en Coca-Cola på kvelden, og samtidig vil unngå koffein etter et visst tidspunkt, mulighet til å kose seg med den gode, klassiske smaken – helt uten både koffein og sukker.

Det har vært økende interesse for koffeinfrie produkter i andre europeiske land. I Spania har denne varianten hatt en rask vekst etter introduksjonen for noen år tilbake, og utgjør nå over 10 % av andelen solgte Coca-Cola totalt.

– Coca-Cola uten koffein har fått mange fans i andre markeder, og det blir spennende å se mottakelsen her i Norge. Undersøkelser viser at også i Norge er det en del som ønsker seg en variant uten koffein. Vi tror disse vil like denne nyheten, og at den også her i landet vil få en trofast fanskare, avslutter Tonje Haugen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

Når en ikonisk merkevare skal beskrives med musikk og dans25.2.2021 09:42:25 CET | Pressemelding

Personer over hele verden, og gjennom mange generasjoner, deler opplevelsen av å drikke en kald Coca-Cola. En undersøkelse viser imidlertid at svært få greier å beskrive denne opplevelsen med ord. I en ny kampanje tolkes dermed smaken av Coca-Cola gjennom musikk og dans, til et lydspor av Tyler, the Creator. Her i landet er Birgit Skarstein valgt ut til å invitere nordmenn med på kampanjedansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom