Apollo

Fly direkte til Kreta og Rhodos fra Torp i sommer!

Del

Apollo fortsetter satsingen på Hellas fra Torp, med direkteruter til ikke bare én – men to av sommerens mest populære reisemål.

Med et fullåpent Europa igjen ligger 2023 an til å bli det beste reiseåret på lenge. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at 6 av 10 av sommerens charterreiser fra Norge i sommer vil gå til Hellas – og Kreta ser nok en gang ut til å bli sommerens mest populære reisemål.

- Kreta utmerker seg som storfavoritten år etter år, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her finnes virkelig noe for enhver smak, uavhengig av om man reiser med eller uten barn, vil fylle kofferten med aktiviteter og opplevelser eller bare koble fullstendig av i vakre omgivelser, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Fra Torp flyr Apollo direkte til øyas populære vestkyst hver lørdag fra 14. juni til 9. august. Totalt vil man kunne reise til mer enn 10 ulike feriebyer – deriblant populære Chania, allsidige Rethymnonkysten, barnevennlige Platanias, Agia Marina og Agii Apostoli og tilbakelente Kolymbari.

Allsidige Rhodos

I tillegg til Kreta flyr Apollo også direkte fra Torp til Rhodos i sommer. Til tross for øyas lange fartstid ser Rhodos aldri ut til å gå av moten – snarere tvert om. Den tidløse klassikeren har mestret kunsten å utvikle seg med tiden, uten å miste sitt autentiske preg. Også her finnes det en ferieby for alle – og i tillegg huser øya noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur og ikke minst mange kulturelle minnesmerker.

- Det som gjør reisemål som Kreta og Rhodos så unike er at man kan reise hit år etter år og fortsatt oppdage noe helt nytt hver gang. Det finnes så ufattelig mange koselige byer, naturopplevelser og badeviker at hver eneste dag kan bli en oppdagelsesferd dersom man ønsker det. Samtidig huser disse øyene noen av Hellas beste hoteller tilpasset alle mulige preferanser og livsfaser – så uansett hvem man er, kan man enkelt oppfylle drømmeferien, forklarer Rivera.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom