Glass og Fasadeforeningen

Flinskau tilbake i miljøet

Del

Solenergiselskapet Integrate Renewables AS i Stavanger er nyinnmeldt i Glass og Fasadeforeningen. Samtidig har Thomas Flinskau overtatt som daglig leder i selskapet.

Thomas Flinskau (39) overtok som daglig leder etter Wim Lekens (38) 21. november 2016. Flinskau har bakgrunn fra Hubro AS og er dermed velkjent i bransjen.

Thomas Flinskau, var en av initiativtakerne og gründerne i Integrate Renewables AS. Han var daglig leder i oppstarts-årene, og har nå kommet tilbake til selskapet etter to år i Hubro AS, der han var administrerende direktør.

– Selv om jeg i en periode trakk meg ut fra den daglige driften, så har jeg vært godt involvert fra min rolle som styreleder i selskapet, og ser nå veldig frem til å komme tilbake i den daglige driften, sier Thomas Flinskau.

– Selskapet har gjennom det siste året fått skikkelig rotfeste i solenergibransjen og vi er nå den ledende aktøren i regionen vår. Nå kommer jeg tilbake for å ta selskapet over i neste fase i utviklingen. Vi skal nå bygge flere og større solcelleanlegg både på tak og integrert i fasader (BIPV) på boliger og næringsbygg over hele landet. Selskapet har etablert gode leverandøravtaler, og har nå et godt team med bred erfaring, både med prosjektering og montasje. Derfor er vi nå klare til å gå ut over våre egne regionsgrenser og installere solcelleanlegg i hele Norge. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss selv og leverandørene våre i henhold til LEAN, både for å kutte egne kostnader og sikre kundene våre rett kvalitet til avtalt tid, samtidig som det gjør oss svært konkurransedyktige på pris, sier Flinskau.

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg pressemeldinger fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Glass og Fasadeforeningen