Fjord Line

Fjord Line inviterer til gratis julefeiring på Nøstet i Bergen

Del

Med ønske om at også dem som av ulike årsaker sliter med å stable en skikkelig julefeiring på bena skal få oppleve en hyggelig og verdig jul, inviterer Fjord Line i Bergen, i samarbeid med Kirkens Bymisjon og Robin Hood Huset, velkommen om bord på julaften.

MS Stavangerfjord vil ligge ved Jekteviksterminalen julaften. Foto: Fjord Line
MS Stavangerfjord vil ligge ved Jekteviksterminalen julaften. Foto: Fjord Line

Det skal kjennes at det er jul og julen skal være for alle. Dessverre er det slik at ikke alle har like forutsetninger for å kunne oppleve en hyggelig og verdig julefeiring. Årsakene er mangeartet og høyst forskjellige, men resultatet er det samme. Fjord Line i Bergen ønsker derfor av hele sitt hjerte å bidra til at som mange som mulig skal få muligheten til en hyggelig og minnerik julefeiring om bord. 

- Vi har heldigvis en unik mulighet til å kunne bidra. MS Stavangerfjord ligger til kai i Bergen på julaften med mannskap og alle fasiliteter om bord. Vi har mat, vi har kjøkken og vi har plass. Derfor inviterer vi barnefamilier og enslige til en koselig julefeiring om bord, sier salgssjef i Fjord Line, Kenneth Smørdal. 

Spise det man orker 
Smørdal sier at gjestene som kommer om bord vil møte et vakkert julepyntet skip med god stemning. Det er satt opp en fantastisk julebuffet, der det bare er å forsyne seg så mye man vil. Det blir også kaker, kaffe og mineralvann og hvem vet? Kanskje finner nissen veien ned gjennom skipets grønne skorstein? 

- Vi har hatt dette arrangementet også tidligere og håper at dette befester seg som en kjær tradisjon i Bergen. Dette er faktisk like hyggelig for dem som jobber om bord, som det er for dem som kommer på besøk. Dette er noe vi virkelig gleder oss til. Det å kunne glede andre på en dag som denne, er rett og slett en fantastisk følelse, sier Smørdal. 

Gode samarbeidspartnere
Salgssjefen ønsker å benytte anledningen til å takke både Kirkens Bymisjon og Robin Hood Huset for et fantastisk samarbeid rundt arrangementet, som er gratis. 

Julaften om bord på MS Stavangerfjord er rusfritt og alle gjester bes om å forholde seg til lokale og nasjonale smittevernregler, som gjelder om bord og på terminalen. 

Også i Sandefjord, arrangerer Fjord Line julaften for trengende. Det skjer i samarbeid med Sandefjord Røde Kors og foregår på Strømstad-fergen MS Oslofjord, for bergensere kjent som MS Bergen på 2000-tallet. 

Fakta om arrangementet:

- Tid: 24. desember 12.30-16.00
- Sted: Om bord på MS Stavangerfjord
- Adresse: Jekteviksterminalen – Nøstegaten 30
- Påmeldingsfrist: 16. desember. Oppgi navn, alder, kjønn, telefon og e-post i påmeldingen(begrenset antall plasser),

Påmelding til:

Kirkens bymisjon: gunn.skinlo@skbb.no ⁄⁄ 926 47 212 eller: ase.christiansen@skbb.no ⁄⁄ 995 32 606

Robin Hood Huset: frivillighet@robinhoodhuset.no

NB - Pressen er varmt velkommen om bord på julaften.

Nøkkelord

Kontakter

Salgssjef Kenneth Smørdal
e-post: kenneth.smordal@fjordline.com
Tlf.: Mobil: 90172979

Bilder

MS Stavangerfjord vil ligge ved Jekteviksterminalen julaften. Foto: Fjord Line
MS Stavangerfjord vil ligge ved Jekteviksterminalen julaften. Foto: Fjord Line
Last ned bilde
Salgssjef i Fjord Line, Kenneth Smørdal. Foto: Fjord Line
Salgssjef i Fjord Line, Kenneth Smørdal. Foto: Fjord Line
Last ned bilde

Lenker

Om Fjord Line

Fjord Line
Fjord Line
Torvet 6
4379 Egersund

+47 815 33 500http://www.fjordline.com

Fjord Line ble grunnlagt i 1993 og er i dag Norges nest største fergerederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk mellom Norge, Sverige og Danmark med en markedsandel på godt over 20%.

Vi er et ungt fergeselskap som har vokst mye de siste årene ved å introdusere nye moderne skip til flåten vår, utvide rutetilbudet vårt og ved å gi gjestene og fraktkundene våre eksepsjonell service og verdi for pengene. Fjord Line er bygget på sunne verdier. Alt vi gjør er preget av handlekraft, ansvar, respekt og engasjement. Selskapet sysselsetter rundt 800 ansatte og transporterer årlig i overkant av 1,4 millioner passasjerer.

De fire skipene våre, MS Oslofjord, MS Bergensfjord, MS Stavangerfjord og Fjord FSTR, opererer på fem fergeruter mellom Norge, Sverige og Danmark. I tillegg til passasjertrafikk tilbyr vi også frakt av nyttekjøretøy og gods.

Følg pressemeldinger fra Fjord Line

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjord Line på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjord Line

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom