FINN.no

FINN tilrettelegger for Gjerdrum-hjelp

Del

Folk som ønsker å tilby hjelp og bistand til alle de som er rammet av leirskredet i Gjerdrum, kan gjøre dette via den nye FINN-kategorien “Gjerdrumhjelpen”. - Dette er en stor katastrofe og mange ønsker å bidra. Det tilrettelegger vi for nå, sier leder for FINN.

På FINN torget er nå kategorien "Gjerdrumhjelpen" åpen for alle som ønsker å tilby husrom, klær og utstyr.
På FINN torget er nå kategorien "Gjerdrumhjelpen" åpen for alle som ønsker å tilby husrom, klær og utstyr.

Kommunen ønsker koordinering av hjelp

Sent lørdag kveld den 2.januar åpnet FINN for at man både kan tilby og be om hjelp til de som er berørt av leirskredet i Gjerdrum. 

- Dugnadsånden står sterkt i det norske folk, og folk fra hele landet strømmer til for å hjelpe de som er berørt av katastrofen. Lørdag ettermiddag ble vi kontaktet av Gjerdrum kommune som lurte på om FINN kunne bidra med å koordinere hjelpen, og lage en tjeneste som lar folk nå ut til hverandre på en enkel måte. Det ønsket vi selvfølgelig å tilrettelegge for, sier Christian Printzell Halvorsen, administrerende direktør i FINN. 

Mange ønsker å bidra

På kort tid ble kategorien Gjerdrumhjelpen opprettet, slik at alle de som er rammet av skredet skal få den hjelpen de trenger. Det vil både være mulig å legge ut annonser for å be om hjelp og annonser hvor man kan tilby hjelp. Foreløpig er følgende underkategorier opprettet for begge annonsetypene: 

  1. Husrom
  2. Klær og sko
  3. Klær og utstyr til barn
  4. Leker til barn
  5. Mat og utstyr til dyr
  6. Annet

- Med over tusen mennesker som står uten hus og hjem og helt essensielle eiendeler, oppfordrer vi alle som har mulighet til å tilby hjelp i form av husrom på kort og lang sikt, klær, leker, mat eller andre ting, sier Halvorsen. 

Annonsene som legges ut må inneholde en beskrivelse av hva man kan bidra med og hvilket område dette er i. Det er ikke lov til å tilby pengegaver. FINN torget er en markedsplass for kjøp og salg av varer og tillater f.eks. ikke salg av valuta.

Må BankID-verifisere seg

Ifølge leder for forbrukertrygghet i FINN, Geir Petter Gjefsen, er det gjort noen ekstra sikkerhetstiltak på den nye annonse-kategorien på Torget. 

– Dette er en tillitsbasert ordning for at folk skal kunne tilby hverandre ekstra hjelp i en vanskelig situasjon. Men vi er opptatt av trygghet, og har derfor laget dette som en helt egen type annonse med et ekstra sikkerhetstiltak i form av brukerverifisering via BankID. BankID-verifiseringen vil gjelde både for annonsør og de som søker hjelp, sier Gjefsen.

FINNs forbrukertrygghetsavdeling har også manuell gjennomgang av alle annonsene som tilbyr Gjerdrum-hjelp før de publiseres på markedsplassen. 

Kontakter

Bilder

På FINN torget er nå kategorien "Gjerdrumhjelpen" åpen for alle som ønsker å tilby husrom, klær og utstyr.
På FINN torget er nå kategorien "Gjerdrumhjelpen" åpen for alle som ønsker å tilby husrom, klær og utstyr.
Last ned bilde

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom