FINN.no

FINN arrangerer alternativt Brukt-VM

Del

På søndag sparkes fotball-VM i Qatar i gang og for alle som vil ha en alternativ fotballfest, arrangerer FINN Brukt-VM i samarbeid med sportsbaren Ball i Oslo. Mandag 21. november vil visningen av årets kamper erstattes med noen godt brukte klassikere fra tidligere VM.

Det er ingen hemmelighet at mesterskapet i Qatar er omstridt og mange fotballfans står nok litt i spagaten. For alle som gjerne vil ha fotballfest, men helst uten de moralske dilemmaene, arrangerer vi derfor et alternativ, nemlig Brukt-VM.

- Det føles ganske naturlig for oss å vise gamle kamper da vi er Norges største markedsplass for nettopp brukte ting, sier makedssjef i FINN Hanne Lill Johnsen.

Følgende kamper vil vises på samme tidspunkt som VM-kampene spilles i Qatar. 

 

– Vi har plukket ut kamper med USA, Nederland og England fordi akkurat disse landene spiller kamper i Qatar samme dag. Ikke minst tror vi mange vil få med seg den legendariske åttedelsfinalen mellom England og Argentina i 1998. England tapte kampen på straffespark, og David Beckham, som hadde fått rødt kort og blitt utvist, ble den store syndebukken, sier Johnsen. 

I tillegg til å vise kamper vil  det også bli muligheter for å få tak i VM-effekter som er funnet på FINNPengene fra salget går uavkortet til Joshua Kings Football Academy, som er et gratis tilbud til barn, der målet er å unngå at foreldrenes økonomi begrenser hvem som får utvikle seg på fotballbanen.

– Vi har trålet FINN for gamle skatter og jeg kan røpe at vi har fått tak i alt fra signerte drakter, fotballer, plakater og flagg til matbokser, klokke og til og med et slips, forteller Johnsen. 

Arrangementet finner sted fra kl 13.00 på sportsbaren Ball i Møllergata 23 i Oslo. Puben ligger få meter fra Youngstorget, hvor nettopp VM i Qatar vil bli vist på storskjerm. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Hanne Lill Johnsen. Markedssjef i FINN.
Hanne Lill Johnsen. Markedssjef i FINN.
Last ned bilde

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom