Sony Music Norway

Fette fin musikk fra Eirik Lyng

Del

Eirik Lyng er ikke lenger ensom i desember. Nå slipper han den nye låten «Fette fin» fredag 9. april og gleder seg til sene sommerkvelder med midnattssol og kjøreturer på Vespa-en sin.

«Fette fin» er et resultat av studioheng mellom Eirik og hans faste skrivekompiser Jim Bergsted og Helge Moen. De satt og jammet med gitar og piano, og fant ett hook de syntes var fette fint. Det ble til at de alltid refererte til den fette fin-låten og derav snek det seg inn i både tekst og låt navn.

Alta gutten Eirik er en kløpper på melodier og har blitt omtalt som «Sondre Justad på Red Bull» av 730.no. Han skriver tekster som er ganske rett frem og liker ikke å gjemme seg bak metaforer. «Låta handle om en fette fin jente som man vil ha, men som man ikke får. Det e sikkelig dritt», Eirik Lyng.

Selv har Eirik klart å få den jenta han vil ha og hilser at kjæresten hans er den meste fette fine personen i livet hans akkurat nå <3

«Fette fin» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 9. april.

På grunn pandemien lever Eirik ett litt annerledes artist liv enn planlagt hjemme i Alta, hvor han går 2. året på musikklinjen på Alta VGS. Det han gleder seg mest til de neste månedene er midnattssol, sommerferie og masse kjøreturer på Vespa-en sin. For oss høres alt dette ut som oppskriften til en episk musikk video som vi gjerne vill se.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom