First House

Feil om leieforhold

Del

(Oslo, 31. oktober 2009) Adresseavisen og Aftenposten har i dag et oppslag om forhold vedrørende FIRST HOUSE som inneholder en rekke alvorlige feil. Noen av disse er så alvorlige at de krever en beriktigelse.

Det er ikke riktig at Bjarne Håkon Hanssen disponerer en leilighet i FIRST HOUSEs lokaler.

Det er ikke riktig at FIRST HOUSE har stilt en leilighet til disposisjon for Bjarne Håkon Hanssen.

Det riktige er FIRST HOUSE er i ferd med å inngå leiekontrakt om leie av første etasje og underetasjen i Inkognitogt. 1 i Oslo. Gårdeier er Lars O. Løseth fra Surnadal. I gårdens øverste etasje er det en leilighet, samt tre hybler med felles kjøkken. Bjarne Håkon Hanssen har siden 15. oktober leid en av disse hyblene av Lars O. Løseth, på ordinære vilkår og til markedspris. Dette forholdet har ingen ting med FIRST HOUSE å gjøre. Leieforholdet er en avtale mellom Hanssen og Løseth.

FIRST HOUSE vurderer på et senere tidspunkt å leie disse hyblene til bruk for våre pendlende ansatte en gang i løpet av 2010. Dette er det ikke inngått noen form for leieavtale om nå.

I arbeidet med artikkelen som inneholder de alvorlige feilene, ble Adresseavisen en rekke ganger gjort oppmerksom på de faktiske forhold, og i tillegg ble avisen anmodet om å ta kontakt med gårdeier for å få verifisert de ulike leieforholdene. Det har avisen ikke gjort. Dermed har de i dag satt en rekke uriktige opplysninger på trykk. Disse er også videreformidlet til et større publikum, både ved at Aftenposten også har trykket saken i dag, og ved at en rekke andre medier har formidlet den utover dagen.

Dessverre har flere andre bidratt til å forstørre saken ved å gi sine kommentarer på sviktende forutsetninger og uriktige faktaopplysninger.

Bjarne Håkon Hanssen takket ja til et tilbud om ansettelse i FIRST HOUSE torsdag 22. oktober. I avtalen er det slått fast at han ikke skal tiltre før karanteneperioden er gjennomført. Dette har vi også kommunisert svært tydelig, blant annet i artikkel i Dagens Næringsliv 24.10. 2009, og i vår øvrige kommunikasjon med allmennheten.

Dagens artikler i Adresseavisen og Aftenposten, som mener å dokumentere at han alt har tiltrådt sin stilling fordi FIRST HOUSE har stilt en leilighet til disposisjon, er absolutt feil. De faktiske forhold er herved gjennomgått og belyst, og ytterligere bekreftelser vil bli gitt både av FIRST HOUSE og gårdeier Lars O. Løseth.

Kontaktperson:
partner og rådgiver Jan-Erik Larsen , telefon: 99541967

Om First House

First House
First House
Haakon VII's gate 10
0161 Oslo

210 46 200http://www.firsthouse.no

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering. Selskapet har vært i etablert drift siden 1. januar 2010.

Følg saker fra First House

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra First House på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra First House

Business for Peace Awards 2014 – Richard Branson og fem andre prisvinnere i Oslo rådhus 15. mai9.5.2014 14:32:05 CESTPressemelding

Business for Peace Awards 2014 – Internasjonale næringslivstopper samles i Oslo med Richard Branson og fem andre prisvinnere i Oslo rådhus 15. mai Et stort antall internasjonale næringslivstopper møtes i Oslo 15. mai under Business for Peace Summit 2014. Arrangementet toppes av Oslo Business for Peace Award i Oslo rådhus kl 1700. Her vil Richard Branson sammen med fem andre rollemodeller i internasjonalt næringsliv få sine priser og bli intervjuet av den kjente nyhetsankeret Nik Gowing.

Einar Lunde og Geir Helljesen blir nytt radarpar16.10.2010 08:50:22 CESTPressemelding

Einar Lunde, som nylig gikk av med pensjon etter 44 års tjeneste i NRK skal samarbeide nært med Geir Helljesen som profesjonell konferansier, møteleder, kåsør, foredragsholder og frilanser. – Som Geir Helljesen vil jeg samarbeide med en rekke aktører i markedet, og faglig få ta del i First House miljøet, sier Einar Lunde. Det er hyggelig å se at vi seniorer blir ønsket velkommen i næringslivet, og jeg gleder meg til ta fatt på en ny periode i mitt yrkesaktive liv.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom