Coca-Cola European Partners Norge

Februarnyheter fra Coca-Cola

Del

De siste årene har Coca-Cola jobbet etter strategien om å tilby stadig flere sukkerfrie varianter og smaker. Det gjenspeiler seg også i dette årets første nyheter fra selskapet.

Februar er lanseringsmåned i dagligvarebransjen, og Coca-Cola benytter anledningen til å lansere to nye drikker – begge uten sukker.  

– Vi fortsetter arbeidet med å lansere sukkerfrie drikker, i tråd med vår strategi om å være en totalleverandør av drikkevarer som gir folk stadig flere smaker og alternativer å velge i, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge.

Coca-Cola uten sukker – med forfriskende smak av lime

I 2021 fikk Coca-Cola uten sukker en ny smak, som var mer lik den originale enn noensinne. Nå blir denne varianten også tilgjengelig med smaken av lime.

– Vi vet at mange ønsker flere sukkerfrie smaker å velge i, samtidig som mange også er glade i smaken av Coca-Cola i kombinasjon med sitrus. Nå kan alle disse kose seg med en kald Coca-Cola uten sukker med en forfriskende smak av lime, sier Haugen.  

Den nye varianten blir tilgjengelig uke 8, som halvannen- og halvlitersflasker.

Fanta no sugar – med eksotisk smak av mango

Fanta er den nest eldste merkevaren til The Coca-Cola Company. Den finnes allerede i en rekke varianter her i Norge, og nå kommer sukkerfrie Fanta i en ny variant, med tropisk smak av mango.

– Fanta Mango no sugar er en herlig smakskombinasjon som har gjort det godt i smakstester, og vi vet mange nordmenn er glade i smaken av mango. Vi tror mange vil like den eksotiske smaken av nye Fanta Mango – en perfekt, sommerlig smak for den lysere tiden som ligger foran oss, sier Haugen.

Den nye varianten blir tilgjengelig uke 8, som halvannen- og halvlitersflasker.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom