Fagforbundet

Fare for post-streik til uka

Del

7. september er det mekling i oppgjøret for Fagforbundets medlemmer i Posten Norge. Flertallet av disse medlemmene valgte å si nei til det anbefalte resultatet og oppgjøret går dermed til mekling hos riksmekleren.

Blir det ikke enighet under meklingen, er det streik fra arbeidstidas begynnelse torsdag 8. september. I første fase av streiken blir 452 tatt ut i konflikt. De som er tatt ut i første fase i en mulig streik er blant annet postbud i Oslo og omegn, Grenland, Trondheim, Stavanger og Sola. Dersom det blir streik, vil trolig streiken trappes opp i løpet av ganske kort tid.

Kontakter

For nærmere opplysninger: Leder i Fagforbundet Post og finans, Gerd Øiahals 907 25 479

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 400 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg pressemeldinger fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom