Egmont Publishing

Fantomet møter Varg Veum i Bergen!

Del

Legenden Ånden som går møter Bergens mest berømte privatdetektiv, Varg Veum, i denne spesialutgaven av Fantomet!

En stor og flott softcoverbok av Fantomet kommer ut i dag, og den har en helt unik fortelling å by på. Historien «Fantomets masker» bringer Fantomet til Bergen. Her møter han ingen ringere enn Varg Veum! Selv om det ikke akkurat er vennskap ved første blikk. Historien er skrevet av bergenseren Arild Wærness og tegnet av engelske Mike Collins. Gunnar Staalesen har velvilligst lånt ut sin privatdetektiv Varg Veum, som blir viktig for Fantomet på hans jakt etter smuglere og menneskehandlere i Bergens gater.  

Fantomet lever igjen!
Det er et halvt år siden Egmont så seg nødt til å gi opp å få distribuert og solgt det tradisjonsrike Fantomet-bladet. Men det var aldri meningen å gi helt slipp på Fantomet. Her håper vi nemlig at vi har neste generasjon Fantomet-utgivelser: En innholdsrik, variert og fargesprakende samling med Fantomet-historier, fra fjern og nær. Boka inneholder et par Team Fantomen-produserte historier, som har preget bladet siden 1970-årene. Vi har hentet en søndagshistorie rett fra amerikanske aviser, akkurat som den nylig ble publisert der. Og så har vi den spesielle, norske Fantomet-historien «Fantomets masker». I boka forteller manusforfatteren selv, Arild Wærness, om hvordan det hele kom i stand. 

Han kan ikke dø!
I svært mange av historiene som er skapt i de over 80 årene som er gått siden Fantomet debuterte som avisstripe, er det i handlingens løp blitt hevdet at Fantomet er død. Som regel er dette kraftig overdrevet, for mannen som ikke kan dø dukker som regel opp igjen, brått, uventet og utslagsgivende – bokstavelig talt. Så også i denne boka med hele fire handlingsmettede Fantomet-historier – foruten om «Fantomets masker» får du disse:

Den amerikanske avishistorien «Rotta må dø!» Her hjelper Fantomet en fange UT av Boomsby-fengselet, noe som må sies å høre til sjeldenhetene. Men han har sine grunner.

«Sommerfuglmannen» handler om en råbarket og farlig kriminell. Men én svakhet har han – en altoppslukende interesse for sommerfugler!

«Skjebnegropen» er en beretning om Singh-piratenes grusomheter. Som de gamle romerne lar de seg underholde av dramatiske kamper mellom sine slaver og livsfarlige dyr.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom