Colosseum Tannlege

Familiebedriften Tannklinikken Degerstrøm blir en del av Norges største tannlegekjede

Del

Det å kunne fokusere på jobben som tannlege og ikke minst pasienten var en av de viktigste grunnene til at Tannklinikken Degerstrøm, nå blir en del av Colosseum Tannlege.

Behandler og pasient
Behandler og pasient

Fra 1. september ble Tannklinikken Degerstrøm en del av Norges største tannlegekjede, Colosseum Tannlege. Klinikken vil fremdeles holde til i de samme lokalene og tilby de samme tannhelsetjenestene utført av de samme, dyktige tannlegene. Klinikken blir nå en del av en større gruppering, der fagkompetanse og faglig utvikling er i fokus.

– For oss var det flere faktorer som avgjorde at vi ønsket å bli en del av Colosseum Tannlege, sier Knut Degerstrøm eier av Tannklinikken Degerstrøm. – Vi har et sterkt ønske om å bruke mer tid på å være tannlege, istedenfor å bruke mye tid og energi på administrativt arbeid. Vårt fokus skal være å levere den beste tjenesten til våre pasienter. I tillegg er det en ekstra trygghet å ha en organisasjon i ryggen som ønsker å utvikle vårt tilbud både på kort og lang sikt, sier Knut Degerstrøm. I familiebedriften jobber han selv, hans kone Marianne og datteren Tine som også er tannleger. Med på laget har de også tannpleier og tannlegeassistenter.

Administrerende Direktør i Colosseum Tannlege, Mia Grundstrøm, er svært glad for å få Tannklinikken Degerstrøm inn i Colosseum Tannlege. -Vi er veldig glade for å få med oss familien Degerstrøm. Tannklinikken er svært veldrevet, og tannlegene er faglig sterke. Klinikken er viktig for oss i vår satsing i Nord-Norge, sier Mia Grundstrøm.

Colosseum Tannlege fortsetter satsingen i Nord-Norge

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede og har på nåværende tidspunkt ca 70 klinikker fordelt fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I Nord-Norge har Colosseum Tannlege allerede klinikker i Mo i Rana, Rognan, Fauske, Bodø og Tromsø.


 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Behandler og pasient
Behandler og pasient
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Last ned bilde
Bilde fra behandlingsrom ved Colosseum Tannlege
Bilde fra behandlingsrom ved Colosseum Tannlege
Last ned bilde

Lenker

Om Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege
Colosseum Tannlege
Sørkedalsveien 10 D
0369 Oslo

https://colosseumklinikken.no/

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med 70 klinikker fordelt over hele landet. Våre klinikker tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner og estetisk tannpleie.

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 578 klinikker i 11 land. Klinikkene omsetter for over 1,1 milliarder EURO. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. 

Følg pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Colosseum Tannlege på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom