Fagforbundet

Få med deg partilederdebatten på Kommunalkonferansen 2021

Del

Nytt flertall – et mer rettferdig Norge er tittelen på årets konferanse som sendes digitalt fra Riksscenen 16 juni. Økende ulikhet og klasseskiller, et godt arbeidsliv for alle og tillitsreform er derfor blant temaene som vil stå høyt på dagsorden den 16. juni.

Programledere for årets digitale konferanse er radio- og fjernsynsjournalist Nina Stensrud Martin og journalist og forfatter Erik Aasheim.

I tillegg kommer alle partilederne på Stortinget til valgkampdebatt og dueller.

Kjente samfunnsdebattanter som Shazia Majid, Linn Stalsberg og Marianne Marthinsen er også bekreftet til programmet. Du møter selvsagt også alle forbundslederne i LO Kommune.

Til det kunstneriske programmet kommer rapper og fersk spellemannsprisvinner Musti, bandet Offentlig Sektor, Trine Rein, Gammalgrass, folkedanseren Vilde Westeng og hardingfelespiller Birgit Haukås. I tillegg skal slampoet og forfatter Guro Sibeko levere hardtslående poesi.

Se hele programmet her: http://www.kommunal.no/

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 390 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg pressemeldinger fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom