Norges Bowlingforbund (NBF)Norges Bowlingforbund (NBF)

Europatourturnering i Bowling på Hønefoss 9-18/9!

Del

Norwegian Open 2022 by STORM er det 10. stoppet på bowlingens Europatour 2022 og Norges eneste europatourturnering. Turneringen spilles på Hønefoss Bowling i perioden 9-18 september og i tillegg til norske sportbowlere og norgeseliten, kommer Landslagsspillere, Europamestere, Verdensmestere og Profesjonelle spillere fra øvrige Europa for å delta på Hønefoss.

Vinner av Norwegian Open 2021 by Brunswick, Glenn Morten Pedersen fra Drammen Tigers, kan forvente seg tøff konkurranse fra noen av Europas fremste sportbowlere under årets utgave av Norwegian Open 2022 by STORM.


Hvis du vil se dette innholdet fra www.bowling.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.
Vinneren av Norwegian Open 2021, Glenn Morten Pedersen, Drammen Tigers, flankeres her av fjorårets nr 3, Peter Hellstrøm, Sverige, og nr 2. Jord van Weeren, Nederland. 


Europamester, Verdensmester og innehaver av flere Profesjonelle titler, Martin Larsen fra Göteborg, tar med seg flere av sine svenske landslagskolleger og bowlingvenner til turneringen. Martin er av verdnes best ansedde spillere med internasjonale titler fra alle kontinenter de siste 2 deseniene.   

Det konkurreres om totalt 275.000,- i prispenger på Hønefoss Bowlinghall under turneringen.
Vinneren får med seg en prissjekk på 45.000,-. og det deles også ut ekstra prispenger til de beste damene fra kvalifiseringen. 

Bowlingforbundets nye sponsor og samarbeidspartner, Hvis du vil se dette innholdet fra www.bowling.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden. stiller med markedets mest avanserte banbehandlingsutstyr fra leverandøren Kegel for å garantere at konkurransen skal gi optimale baneforhold for alle deltakere. Oljeprofilen kommer å inneholde 2 forskjellige oljer på samme måte som ved de største mesterskapene. 
Turneringen har med dette også endret navn da verdens største produsenten av bowlingkuler ønsker å være en del av Norwegian Opens fremtid. 
Norwegian Open 2022 by STORM er åpen for alle lisensierte spillere! 

Resultatene kan følges via hallens livescoring fra Lanetalk.
Turneringsdetaljer og resultater finnes også på vedlagte linker.
Eventet kommer også å streames.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Norges Bowlingforbund (NBF)

Norges Bowlingforbund (NBF)
Sognsveien 73, Idrettens Hus
0854 Oslo

+ 47 21 02 97 30http://www.bowling.no

Norges Bowlingforbund (NBF) ble stiftet i 1962. Forbundet organiserer alt turneringsaktivitet og ligaspill for bowlingspillere i Norge, og er sertifisert som "Rent Særforbund". Bowling er en av de største "ikke-olympiske" idrettene i verden, og det arrangeres internasjonale mesterskap hvert eneste år. I Norge er det cirka 2.000 utøvere fra cirka 90 klubber som har spillerlisens. XIDE-ligaen er landsdekkende seriespill for Norges beste utøvere av begge kjønn. I tillegg arrangeres det seriespill ned til lokalbasert 3. divisjon og flere hundre enkeltturneringer. Det gjennomføres 7 ulike Norgesmesterskap, også for Døve/Hørselshemmede og Veteraner, foruten junior og senior-NM. Bowling er en idrett som passer de aller fleste, uavhengig av fysiske forutsetninger, foruten at idretten er svært inkluderende og sosial.

Følg pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bowlingforbund (NBF) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom