Sony Music Norway

Erik Og Kriss har med seg Staysman på catchy sommerlåt!

Del

Erik Og Kriss har regjert topplistene med hits som «Ølbriller», «Den Låta» og ikke minst «Dra Tilbake» som har drøye 17 millioner avspillinger på Spotify. Nå er de klare med en ny låt, der de endelig slår seg sammen med hele Norges rølpekonge Stian Thorbjørnsen aka Staysman.

Jeg varma opp for Erik og Kriss i 2011. Prøvde alt jeg kunne for å imponere. Kledde meg til og med naken på scena. Usikker på om det funka, men nå skal vi ihvertfall endelig lage låt sammen. – Staysman

Samarbeidet som lenge har ligget i luften har blitt en realitet, i form av en catchy sommerlåt som rett og slett handler om de situasjonene der man fortjener det lille ekstra, som for noen (eller mange) er en øl.

«Vi møtte Staysman for første gang i 2011 da han varmet opp for oss i Fredrikstad og endte med å kle seg naken på scenen.. Siden den seansen har vi mildt sagt vært skeptiske til hele fyren.. Men nå etter å ha kjent Stian i over 10år føler vi endelig tiden er inne for å gjøre en låt sammen, og hva passer vel bedre enn en låt om ØL!» -forteller Erik Og Kriss. 

«Jeg fortjener en øl» er ute fredag 8.juli.

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
C) Albert Helseth
C) Albert Helseth
Last ned bilde
C) Albert Helseth
C) Albert Helseth
Last ned bilde
C) Albert Helseth
C) Albert Helseth
Last ned bilde
C) Albert Helseth
C) Albert Helseth
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom