Polaris Media

Erik Andreassen enleder i VOL, Marius Steffenakk markedssjef i Vesterålen

Del
Erik Andreassen (29) er ansatt som enleder i VOL Vesterålen Online. Så sent som 1. oktober i fjor, tok han til som nyansatt ansvarlig redaktør i mediehuset. Nå er han også ansatt som daglig leder etter Stina Helene Gustavsen, som slutter for å begynne som kultursjef i Hadsel kommune.
Erik Andreassen og Marius Steffenak
Erik Andreassen og Marius Steffenak

Gustavsen var også markedssjef for både VOL, Andøyposten og Vesteraalens Avis, de tre mediehusene som Polaris Media Nord-Norge via Harstad Tidende eier i Vesterålen. Nå er Marius Steffenakk (34) fast ansatt som markedssjef i regionen. Han har vært konstituert i denne stillingen siden mai i fjor. Steffenakk bor på Stokmarknes og kom til VOL som selger (KAM) i 2018. 

Erik Andreassen er fra Sandefjord og kom til det heldigitale mediehuset VOL i fjor høst. Han kom da fra en vaktsjef-stilling hos NRK Finnmark i Alta. Han har en mastergrad i sportsjournalistikk fra St. Mary’s University i London og startet sin karriere i Sandefjords Blad. Han har også vært innom NRK Finnmark i Kirkenes. 

- Både Erik og Marius har gjort en svært god jobb den relativt korte perioden de har hatt lederansvar i mediehusene våre i Vesterålen. Jeg er trygg på at de vil fortsette det gode utviklingsarbeidet og bidra til fortsatt vekst i Vesterålen. Sammen med dyktige ansatte vil de befeste den sterke posisjonen vi har i regionen, sier styreleder Harald H. Rise. 

VOL Vesterålen Online er en del av Polaris Media Nord-Norge, som igjen hører til det børsnoterte mediekonsernet Polaris Media ASA. Det heldigitale mediehuset dekker hele Vesterålen og har i løpet av få år gått fra å være en gratis nettavis til å få en stabil base på rundt 5.500 betalende abonnenter. 

Kontakter

Erik AndreassenLeder VOL Vesterålen Online

Tel:98832891

Bilder

Erik Andreassen og Marius Steffenak
Erik Andreassen og Marius Steffenak
Last ned bilde

Om Polaris Media

Polaris Media
Polaris Media
Ferjemannsveien 10
7042 Trondheim

https://www.polarismedia.no/

Følg pressemeldinger fra Polaris Media

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Polaris Media på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Polaris Media

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom