Parat

Enighet om reiselivsavtalen: Reallønnsvekst sikret for medlemmene

Del

Parat og Virke kom torsdag ettermiddag til enighet om reiselivsavtalen. Oppgjøret sikret et generelt tillegg til alle medlemmer på 1,50 kroner per time.

Parats forhandlingsleder Thomas Lilloe forteller at oppgjøret på reiselivsavtalen havnet innenfor rammene i frontfaget, med reallønnsvekst til alle medlemmer.
– Vi er godt fornøyde med det fremforhandlede resultatet, sier han.

Partene er enige om et generelt tillegg på 1,50 kroner per time. Sammen med endringene i garantilønn, som ble avtalt i mars, innebærer dette en økning av timelønnen på 6,50 kroner på lønnstrinn 3. I tillegg ble det under forhandlingene enighet om endringer i sykepengeordningen. Den skal nå sikre full lønn under sykdom i tre måneder.

Partene kom også til enighet om en gjennomgang av eksisterende tjenestepensjon, for å kartlegge hva denne utgjør i tillegg til folketrygden. Det skal også forhandles lokalt.

Nøkkelord

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 23
0187 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg pressemeldinger fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom