Parat

Enighet om ny tariffavtale mellom Norwegian-pilotene og selskapet

Del

Norwegian og Norwegian Pilot Union i Parat, som organiserer pilotene i Norge, er enige om en tariffavtale for 2022-2023. Leder i Norwegian Pilot Union, Alf Hansen, sier avtalen sikrer norske arbeidsplasser og vil gi bedre mulighet for planlegging av pilotenes arbeidshverdag.

Hansen sier selskapet nå får større fleksibilitet til å håndtere den krevende vintersesongen.
– Vi har klart å få til større fleksibilitet, kombinert med forutsigbarhet for ansatte piloter. Det har vært viktig for oss i disse forhandlingene, der vi har fått nødvendige garantier for jobbtrygghet, sier pilotlederen.

Han sier selskapet og foreningen har et felles ønske om å samarbeide tettere i tiden fremover.
– Vi tror på samarbeid mellom ansatte og ledelsen, noe som til tider har vært utfordrende. Når vi nå har landet denne avtalen ønsker vi å forsterke innsatsen for å utvikle og søke løsninger som bidrar til Norwegians konkurransekraft. Avtalen som nå er inngått omfatter alle våre medlemmer i Norge og gjelder fra januar i år til oktober 2023, sier Alf Hansen.

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 23
0187 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg pressemeldinger fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom