Parat

Enighet i meklingen for oljetransportavtalen

Del

Parat og Norsk Industri er ved midnatt enige om ny tariffavtale for arbeidstakere som er omfattet av oljetransportavtalen. Parats forhandlingsleder, Thomas Lilloe, sier det er enighet om et oppgjør som ligger innenfor rammen av frontfagsoppgjøret.

Parat-forhandleren sier det også er lagt til rette for at sjåfører med fagbrev kan forhandle fagarbeiderlønn i lokale forhandlinger.


– Det stilles strenge krav til denne type transport for å kunne utføre sikker håndtering av eksplosiv last. Det er nå lagt til rette for at sjåfører med fagbrev kan oppnå fagarbeiderlønn gjennom lokale forhandlinger, sier Parat-forhandleren.

Enigheten gjelder både Parat og Fellesforbundet som har forhandlet og meklet sammen i oppgjøret med Norsk Industri/NHO på Oljetransportavtalen.

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom